Zdravim vsetkych, po 4 rokoch sa vraciam nielen sem ale aj k BMW :)
Po dlhsej dobe potrebujem mesacne prejazdit cca 3000km tak som uvazoval co kupit na dlhe trasy, uvazoval som nad nejakou E91 LCI alebo F11 530d, nakoniec som skoncil naspat pri E6x.
K autu som sa dostal viac menej nahodou, cele leto som tu vec nejak slimacim tempom riesil, nakoniec som sa vsak rozhodol ze auto zaregistrujem na SK (byvam v zahranici) a cas na nejaky dovoz zo zahranicia teda uz nezostal... Potreboval som do 2 tyzdnov kupit a zaregistrovat nejake auto 😁, znamy ktoremu som to spominal mi poslal link na tuto E61 535d ze ci by ma to nezaujalo.
E61 som povodne pripadne chcel len LCI a diesel vobec, ale vzhladom k situacii a tragickemu SK trhu som povedal ze za to ze to pojdem pozriet nic nedam. Nakoniec ma to celkom pozitivne prekvapilo, ako pisem vyssie este davnejsie som mal E60 523i co mala pri kupe 50t km takze som mal predstavu ako to ma priblizne jazdit ked to nie je uplne zhumplovane;
Cakal som vylietanu 535d do ktorej clovek hned po kupe naleje 2k ale jazdi to naozaj celkom slusne.
Co ma velmi prekvapilo oproti starej E60 na 16kach je ake je to auto tvrde/nepohodlne, samozrejme cakal som ze na 19' so sport. podvozkom to nebude ziadna slava ale v meste a na nasich cestach to cloveku fakt vadi, na zlych cestach je to horsie jak nejaky Golf.
Prave sa chystam zohnat nejake 17' na zimu a uvidim aka bude zmena...
V konecnom dosledku po 3 mesiacoch a 6000+ km mozem povedat ze zatial som spokojny, auto ma odvtedy za sebou jeden bezny servis, v najblizsich mesiacoch planujem este vymenu zhavicov/RJ + swirl flap delete.
Potom sa uvidi, opatrne hovorim ze na 17 rocne auto je to momentalne v celkom dobrom stave a predosly majitel sa o to ocividne staral, na druhej strane nejake chybicky krasy sa samozrejme najdu.
Co sa tyka vybavy nic extra, je to pre-LCI E60; ale ma to viac menej vsetko co by som chcel/potrebujem.
Urcite veci co som povodne chcel v F11 to nema ale tie sa do toho ani nedavali takze nevadi 😁 Vzhladom na to ze od noveho roka budem znovu sediet na home office si hovorim ze radsej uz nejaky cas pockam s tymto, F11 preskocim a pojdem rovno do G31 :)
Tie auta su fakt vo vela smeroch este o level vyssie, a to aj oproti F10.
A zatial tie usetrene € radsej vrazim do niecoho kde sa mi mozno aj cast vrati 😁 Lebo toto si uz vzhladom k predajnej cene o 2 roky uz asi aj necham, kym tie diesle uplne nezakazu
+ Aj ked je grafika HUD na E61 ako z roku pana, zistil som ze je to super vec, tazko by som si uz odvykal na dlhych cestach. .
Taky detail co potesil najviac je asi cierna stropnica od vyroby, sice taka blbost ale vyzera to fakt lepsie a do nejakej vymeny a podobnych veci by som sa fakt nepustal keby to auto nemalo...
VIN:
| |
Automatic Transmission | Automatic Getriebe |
Active Steering | Aktivlenkung |
Sports Suspension Settings | Sportliche Fahrwerksabstimmung |
Side Airbag For Rear Passengers | Seitenairbag Fuer Fondpassagiere |
M Lt/aly W. Double Spoke 135 M W.runfla | M Lm R. Doppelspeiche 135 M Notlauf |
Alarm System | Alarmanlage |
M Sport Package | M Sportpaket |
Satin Chrome | Shadow Line |
Roof Rail | Dachreling |
Panorama Glass Roof | Panorama Glasdach |
Roller Sunblind, Rear Side Windows | Sonnenschutzrollo Hintere Tuersch. |
Floor Mats, Velour | Fussmatten In Velours |
Warning Triangle | Warndreieck |
Interior And Exterior Mirror Packa | Innen- Und Aussenspiegelpaket |
Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d | Innenspiegel,automatisch Abblendend |
Seat Adjustm., Electr. W. Memory | Sitzverstellung, Elektr.mit Memory |
Skibag | Skisack |
Sport Seats F Driver/front Passenger | Sportsitze Fuer Fahrer/beifahrer |
Seat Heating F Driver/front Passenger | Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer |
Seat Heating For Rear Seats | Sitzheizung Fuer Fondsitze |
Interior Trim.fini. Alu. Cube Pure | Interieurleiste Alu Cube Pure |
Headlight Washer System | Scheinwerfer-waschanlage |
Park Distance Control (pdc) | Park Distance Control (pdc) |
Xenon Light | Xenon-licht |
Adaptive Headlights | Adaptives Kurvenlicht |
Automatic Air Conditioning | Klimaautomatik |
Cruise Control | Geschwindigkeitsregelung |
Speedometer With Kilometer Reading | Kilometertacho |
Lights Package | Lichtpaket |
Tv Function | Tv-funktion |
Navigation System Professional | Navigationssystem Professional |
Head Up Display | Head-up Display |
Voice Input System | Spracheingabesystem |
Car Telephone Professional | Autotelefon Professional |
Cd Changer Bmw For 6 Cds | Cd Wechsler 6-fach |
Hifi System Professional | Hifi System Professional |
Area-code 2 | Area-code 2 |
M Leather Steering Wheel | M Lederlenkrad |
M Aerodynamics Package | M Aerodynamikpaket |
Individual Roof-lining Anthracite | Individual Dachhimmel Anthrazit |
White Direction Indicator Lights | Weisse Blinkleuchten |
Language Version German | Sprachversion Deutsch |
Europe/dealer Directory | Service Kontakt-flyer Europa |
German / On-board Documentation | Deutsch / Bordliteratur |
Country Spec. Release Of Navigation | Laenderspez. Navi.-freischaltung |
Cop Control | Cop Steuerung |
Foto mam nadalej len velmi biedne, mobilovky a 1 cvaknutu zrkadlovkou po ceste z DI 😁 Este ten tyzden-dva kym je to na letnych kolesach si najdem cas a zopar foto spravim: