... všetko o BMW ...

xtreme napísal:najprv by som odstranil EC z kufrachalani chcem vas poprosit ak mate nejake fotky PEKNYCH upravenych e34-iek, hodte mi ich.. bol by som rad, nejaku insipiraciu chcem
viem ze vacsina z vas je proti tuningu, ale natrafit na nejake take fotky mozete, tak si na mna spomente.. diki moc
ale prosim vas fakt nejake co nejak vyzeraju.. nie ako ta 525i v ,,pokeci"..
 a opravil defekt
 a opravil defekt 
zednik napísal:najprv by som odstranil EC z kufraa opravil defekt
 nemam defekt.. ak nevies preco tam mam rezervu tak sa najskor spytaj az potom sud.. aaa.. diki moc, fakt za inspiraciu..
  nemam defekt.. ak nevies preco tam mam rezervu tak sa najskor spytaj az potom sud.. aaa.. diki moc, fakt za inspiraciu.. 

???
 ???kouBaMW napísal:v tematu e34 photos je dost pekynch e34, nektere i mirne otunene, nebo co mas na mysli ? nejaky mensi extrem ?
 ale nieco co nemam. nejake dobre napady proste.. nemusi byt extrem.. myslim ze prawe e34ky je velmi tazke pekne vytunovat, dost sa toho obavam, i ked ma to dost laka, pretoze ich je velmi malo.. je to vyzva..
  ale nieco co nemam. nejake dobre napady proste.. nemusi byt extrem.. myslim ze prawe e34ky je velmi tazke pekne vytunovat, dost sa toho obavam, i ked ma to dost laka, pretoze ich je velmi malo.. je to vyzva...Extreme, ja mam nejake pekne fotos nie uplne seriovych E34, ale neviem ci by to podla teba bol tuning, ked si vravel este raz ze M-paket alebo Alpina narazniky si ani nevsimnes, ze je to malo vyrazne:))
 alebo od ac schnitzer.. to sa neda prehliadnut.. su vyrazne az az.. nad tym alpinackym som dokonca aj rozmyslal.. mozes tu hodit nejake fotky, budem rad..
  alebo od ac schnitzer.. to sa neda prehliadnut.. su vyrazne az az.. nad tym alpinackym som dokonca aj rozmyslal.. mozes tu hodit nejake fotky, budem rad..asi ta sklamem, ale tu asi moc nenajdes niekoho kto ti pomoze s tvojim vkusom Wink Sad
sam si si odpovedal v prvom prispevku "viem ze vacsina z vas je proti tuningu"
a osobne som sa este nestretol s nejakou vytunenou e34 co by bola kvalitne spravena a uz just ne co by sa mi aj pacila.. nuz vela stastia Wink Smile

kazdopadne som zvedavy na tvoju pracu
 kazdopadne som zvedavy na tvoju pracu  dufam, ze nas skoro s niecim oboznamis, rad by som si pozrel nieco aj vkusneho
 dufam, ze nas skoro s niecim oboznamis, rad by som si pozrel nieco aj vkusneho  
 ???
 ???xtreme napísal:ou.jpg