... všetko o BMW ...
xtreme napísal:??? a tie prahy a zahladene listy? to sa mne na tom paci najviac..
tak daj fotku aky tuning na e34 sa tebe paci..
BMino napísal:zahaldene listy? videl si to uz na zivo? je to hnusne
tie prahy ako tak
tuning patri na japoncov a na golf, bavorak je krasny od vyroby, tam sa toho vela zlepsovat neda, ak tak Mpaket zohat, podvozok, elektrony
xtreme napísal:hm.. k tym listam.. nevidel som ich nazivo.. ak poznas niekoho kto ich ma tak daj vediet.. rad si to pozriem.. podla mna je to aj prakticke.. neujebu ti ich a nedrzi sa tam voda, takze to nehrdzavie.. na tej fotke sa mi to aj paci..
Helldiver napísal:M-paket na E34ke mi teda prijde rozhodne vyraznejsi ako na E36tke, ale mne sa az tak uplne nelubi, kedze je vyrazny na mna az trosku moc - si to asi mylis s "M5 paketom", ten je pomerne nevyrazny (podla mna zhruba rovnako meni vzhlad auta ako M-paket na E36tke, u E36 je ale M3 a M-paket to iste pokial viem, u E34 nie), pre mna uplne ideal a preto ho aj budem mat. Rozdiel v M5 a M-pakete je v prednom narazniku, tuna M-paketova E34ka:
Tuna M5:
BlackMW napísal:to urcite nehrdzavie ked to musis zvarat a gitovat..
rozmyslal som nad tym kym som nevidel fotky jak na<>u to vyzera..
Helldiver napísal:Nie su to len podspoilery, ale cely predny naraznik. Inac neber ma v zlom, ale z tvojich prispevkov mam taky pocit ze ty nemozes prist na chut celej E34ke, inac si neviem vysvetlit preco sa ti nepaci taky m-paket na nu, ktory v podstate len jemne zvyraznuje charakteristicke rysy E34ky... Tie ostatne veci so sam davas, aj ten alpina naraznik trocha, to vsetko mi pripada tam take nasilu prilepene, neladiace zo zvyskom auta... Zvazil by som to ci neni lepsie tunit auto ktore se ti paci aj ako take...