... všetko o BMW ...
 tu by sa ale mohol vyjadrit korado, o jeho 750ke
 tu by sa ale mohol vyjadrit korado, o jeho 750ke

Ale je to miláčik, ktory zostava doma a k nej sa pridá E32. Samozrejme mam nejaký rozpočet ale nájsť nejakú zachovalú 750iL je takmer nemožné, pokukujem takmer po celej európe. Rovnaký problem je najst peknu 740iL Jeden týpek z oboru starých áut mi ale dal chrobáka do hlavy a to že kúpiť 750 a servisovat ju s ohladom na naberanie hodnoty je takmer rovnake ako mat 740, ta bude na servise lacnejsia a samozrejme neporastie tak hodnota ako u 750. V konečnom dosledku by som bol ale na tom istom. Ale ak na to nebudem pozerat cez peniaze ale ako na radost tak 12 valec je proste jasna volba. Ale zle slovo som nepočul ani na tie M60 motory.
 Ale je to miláčik, ktory zostava doma a k nej sa pridá E32. Samozrejme mam nejaký rozpočet ale nájsť nejakú zachovalú 750iL je takmer nemožné, pokukujem takmer po celej európe. Rovnaký problem je najst peknu 740iL Jeden týpek z oboru starých áut mi ale dal chrobáka do hlavy a to že kúpiť 750 a servisovat ju s ohladom na naberanie hodnoty je takmer rovnake ako mat 740, ta bude na servise lacnejsia a samozrejme neporastie tak hodnota ako u 750. V konečnom dosledku by som bol ale na tom istom. Ale ak na to nebudem pozerat cez peniaze ale ako na radost tak 12 valec je proste jasna volba. Ale zle slovo som nepočul ani na tie M60 motory. Ale jasne, nejako to vrci.
 Ale jasne, nejako to vrci.