... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
terrionne napísal:Dobry den.Dostal som velmi dobru ponuku na kupu E36 325i z 92 roku.Je to podla cisel trhac asfaltu s 220 konmi ale nebude to trhac aj mojej penazenky?Zmesti sa mimomestska spotreba pod 10l?Dakujem za odpovede.
terrionne napísal:ano je to vanos a ma tam chipnutu riadiacu jednotku....nemal by to byt problem nie?
BrunoSoprano napísal:tak to budeš mať raketu ,to má už aj samosvor,tak to si užiješ srandy :-)
-len ho nerozbi,lebo to ťa bude pokúšať naložiť mu,dobrých 325tiek je na slovensku už velmi málo málo.
terrionne napísal:Dobry den.Dostal som velmi dobru ponuku na kupu E36 325i z 92 roku.Je to podla cisel trhac asfaltu s 220 konmi ale nebude to trhac aj mojej penazenky?Zmesti sa mimomestska spotreba pod 10l?Dakujem za odpovede.
eko.fresh napísal:Daj fotku mozno ju aj budeme poznat16rocny biiimer bez vanosu ? Papkat bude hodne hodne... zalezi aj od stavu motora. Predpokladam ze nabehane km sa uz nedozvies cize moj guess je ze mesto bude 15l mimo 9l priemer 12l na 325i bez vanosu by som to na spotrebu nehral.
BlackMW napísal:mu ho chces predat alebo odkial si prisiel na to ze to auto ma samosvor ?
BrunoSoprano napísal:E36 325i mali väčšinou všetky LSD diff s 25%nou svornosťou.
Ty máš 328i ,takže to je r.v. okolo ´95-96, tak predpokladám že tam máš namiesto LSD diferencialu protipreklzový systém ASC.
BlackMW napísal:pokial viem samosvor bola priplatkova vybava..
hej 325i ho mali casto, ale ze vacsinou by som netvrdil a uz vobec nie ze vsetky..
su asi v rovnakom pomere ako je aut s ASC a bez ASC pri modeloch kde ASC bola priplatkova vybava..
do novej E36 328i bola moznost obejdnat samosvor do 10/96, potom uz nie..
ASC sa robilo od 94 ked sa zacali robit 328cky..
(pokial viem, nebola moznost kombinacie ASC a samosvoru..)
mam 97, s deaktivovanym ASC so samosvorom
aby sme boli trochu k teme, z hladiska bezpecnosti E36,
najnebezpecnejsia z hladiska ovladatelnosti je so samosvorom a
najbezpecnejsia s ASC..