... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: Spotreba na E36 325i r.v 92

Štvrtok, 4. Decembra 2008, 20:44

BrunoSoprano napísal:
A to ako sa dá vyradiť to asc a dať tam samosvor? na tvoje pasoval z 325ky? Nrobí to galibu? To ti potom prístrojovka stále oznamuje ,že máš ASC vypaté?
Mne by sa nedal do E46 namontovať samosvor? Podla mna to je lepšia vec
ako ASC,pokial si naučený na zadný náhon. To ASC mi vždy pribrzdí zadné kolesá,hlavne na mokrom a zistil som ,že skôr akcelerujem aj na mokrom povrchu bez ASC ako s ním. NA E34ke som ho mal a tam ma zadok predbiehal aj na rovnej ceste,ked´ som pridal plyn viac ako som mal a ani s volantom som nemusel pohnúť. auto bolo ovela lepšie ovládatelné v šmyku ako E46.

diferencial medzi 325i, 325td, 328i, 323i mechanicky pasuje, iba vymenis, akurat maju iny prevod..
ASC len uzatvara druhou klapkou privod vzduchu ked je rozdiel rychlosti prednych a zadnych kolies, takze ASC sa so samosvorom nijak nebije.
spravil som si elektriku tak ze 5 sekund po kazdom nastartovani mi elektronicky stlaci tlacitko ASC..
na E46 nie je origo (iba M3 ma), da sa iba aftermarket LSD, cena nieco cez 40.000..
myslim ze samosvorovu cast temy o spotrebe E36 325i sme uz vycerpali :P
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

BrunoSoprano

Piatok, 5. Decembra 2008, 00:57

BlackMW napísal:
diferencial medzi 325i, 325td, 328i, 323i mechanicky pasuje, iba vymenis, akurat maju iny prevod..
ASC len uzatvara druhou klapkou privod vzduchu ked je rozdiel rychlosti prednych a zadnych kolies, takze ASC sa so samosvorom nijak nebije.
spravil som si elektriku tak ze 5 sekund po kazdom nastartovani mi elektronicky stlaci tlacitko ASC..
na E46 nie je origo (iba M3 ma), da sa iba aftermarket LSD, cena nieco cez 40.000..
myslim ze samosvorovu cast temy o spotrebe E36 325i sme uz vycerpali :P

A to kde sa dá zakúpiť to aftermarket LSD a kto to montuje?

Vďaka

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 5. Decembra 2008, 08:35

BrunoSoprano napísal:
A to kde sa dá zakúpiť to aftermarket LSD a kto to montuje?

Vďaka

pozri platenu inzerciu .) pochopis.. :)
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných