... všetko o BMW ...
Keď si napr. prejdeš trh s F01, tak 750i vieš kúpiť pomaly lacnejšie ako nejakú poriadnu E65 LCi....
Ak nemas zasadne nic proti dieslu, tak chod do 640d, tak max po kupe vymenis cerpadlo a si viac menej v klidku.
zeky napísal:ked sa ti zachcelo vyskusat benzin, pohladaj nieco s motorom 35i, resp. 40i ked sa bavime o niecom novsom, to je taka rozumna volba, ma to par kurvitok ale nemusis sa bat toho ze pri kazdej tretej vymene oleja musis menit motor, ako v pripade 50i. . . len som myslel, že by bolo fajn skúsiť aj niečo benzínové . . .
No svet je malý a zvlášť asi ten BMWčkový na SKTo prvé šedé predáva známy
zeky napísal:inak este taky detail, v 4ke aj v kupecku je v zadu viac miesta jak v 6keVeď práve, že dizajnovo sa mi tá 650ka neskutočne páči, len čo z toho keď sa mi tam rozsype motor![]()
Keby viem, že je to vymenené za nejakú opravenú verziu, tak by som do toho šiel, ale ako tu už spomínali, vraj ani jedna z tých nie je úplne OK.
Tú 4ku som videl, len je to US model, tak neviem či sú tam nejaké zásadné technické rozdiely, alebo je to viac menej jedno?
Nebránim sa nejak ani coupečkam, väčšinou jazdím sám, prípadne len spolujazdec, takže keby potrebujem odviesť občas viac ľudí, tak toľko už posunúť sedadlo nie je problém.
BTW máte niekto skúsenosti, či sa skôr oplatí počkať na jar? Býva vtedy bohatšia ponuka, alebo ani veľmi nie?
dushan napísal:ty vole toto je pecka :-O az na tu karbonovu foliu.. ale to by som bral do garaze namiesto E63 :-) inak kolko km mas na tom aute? da sa s tym jazdit lacnejsie jak so starou V8 bez turb? a nejake video so zvukom? :-)Moje je ešte v záruke do mája, zatiaľ mu nič není, ale môžeš sa pokúsiť mu uvariť ten motor...budeš mat istotu ze máš nový![]()
![]()
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-6-coupe-650i-xdrive-f13-id10904809.html