takze uz aj v nemecku sa naucili pisat vsade voll do kazdej kokotiny? nechapem naco to je dobre, ked proste vidis ze to nema voll..
chybaju mi tam ledkove svetla, strasne chyba mpaket, hlavne mkovy volant, nema adaptivny podvozok, a napriklad nema ten dotykovy ovladac idrivu takze ktovie jaku verziu tam ma, lebo displej je velky.. zaujimave :-O ked je to navi profi, tak este by som si aj overil ci to je urcite 2013 rocnik a nie nejaka ulozenka, lebo profi navigacie mali dotykovy button uz v 2013, bratrancova F30 ho ma..
inak urcite ber automat, pri tych km by mal byt v poriadku, a ked sa onho postaras, tak bude vpohode. a urcite nema dvojhmotu ani spojku

toto je automat s hydrodynamickym menicom, nie dvojspojka jak napr vw vsade drbe dsg, tam je spojka ktoru musis menit, tuto nic, okrem oleja a filtra.
a 19kovych kolies sa vobec netreba bat, a uz vobec nie v nemecku.. jazdil som 320d s klasickym mkovym podvozkom dokonca neviem ci nie s tymi istymi kolesami, a uplne bez problemov, az som sa cudoval jak pekne je to vyladene, takze 19ky su uplne v norme. to auto moze mat 20" obute, su v technicaku zapisane, takze 19" su urcite bez problemov..