No pojdem na to systematicky...
1. kupil som cistic od pro tecu na common raily, na zazracnej vodicke to ale nenecham, skor ma zaujima co sa stane... ublizit tomu hadam viac nemozem, zajtra idem do Brna takze to tam planujem sibnut kedze dam vacsi najazd.
2. sprej na cistenie MAF objednany, ked mi dojde, skusim vycistit MAF
3. vstreky na stolicu su objednane, buduci tyzden budem bud nadavat alebo mat kludne spanie
4. dalej mam v plane pozriet, ci nemam niekde na potrubi sacom dieru alebo netesnost... asi celkom pekny sen na nejaku prist, ale omrknem to
5. teraz mi napadlo, ake maju byt vlastne otacky ktore su v norme? Nikdy som to nejak presne nemeral, ale pochybujem, ze si auto drzi stale rovnake otacky a jednu presne... Aka je odchylka na neutrale? Napadlo mi, ci to proste nie je chyba pristrojovky, takze si to ceknem cez diag.
6. dalej som cital, ze by cyba mohla byt v tlaku, da sa to nejak omrknut? Napr otvorit veko kam sa leje olej za chodu, ci tam nie je podtlak?
7. Ceknut nadrz na piliny a vymenit palivovy filter... Uprimne ani neviem, kedy bol meneny...
Dnes som si ale odsledoval, ze ked sa na 1tke pohnem, a vyradim na neutral a auto je stale v pohybe, drzi si otacky o nieco vyssie ako ked zastane.. Ked zastane, otacky klesnu o nieco a rucicka zacne tancovat... Je to ozaj nepatrne ale dost ma to prekvapilo. Na zotrvacnost v pohybe su otacky o malo vacsie ako ked zastane... Je to normalne ?
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Prisiel som na tou uplnou nahodou...
Kazdopadne na nete nachadzam takyto problem vsade a kazdy tvrdi cosi ine... Forum sa mi v pravdivosti ale uz niekolko x osvedcilo, preto som zmiereny so vstrekmi....
Kazdopadne podam update, kazda skusenost a znalost dobra.
Este pre uplnost... Mam problem s turbom a to ze "prdka" pod 1600 otacok... problem s tlakom... rovnako mam KO pridavnu vodnu pumpu... Asi celkom nepodstatne zalezitosti, len ak by nahodou nejaky skusenejsi clovek videl suvis, spominam ich.