... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Len Venco
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trenčiansky

E91 320d - Nejaký problém

Štvrtok, 19. Januára 2017, 21:04

Zdravim som tu novy mam BMW 320d e91...auto slapalo ako hodinky pravidelna vymena filtrov,oleja,diagnostika...pri velkych mrazoch nechcelo startovat tak som raz dal nabijat baterku ale nepomohlo tak som kupul novu bateriu Stop/Start a myslel som ze vse uz bude OK.Za par dni schadzam z dialnice a auto stratilo vykon ziaden tah tak som hned siel do servisu1 kde mi povedali ze treba iba dake tesnenie vymenit ale nemaju cas siel som do servisu2 kde mechanik povedal daco s vyfukom ale nemaju cas obvolal som dalsie 4servisi kde nemali cas po prichode do servisu5 mechanik mal cas rozobral to a povedal ze turbo je v prdeli treba nove ale povedal ze repas turba bude trvat 2tyzdne a ja cakat nemohol tak som siel k znamemu ktory to napojil na PC a povedal vaha vzduchu tak sa objednala vymenila s now aj filtre olej.Po vymene slo auto lepsie ale ziadna slava.Po par km zacalo dymit potom prestalo po par km zas dym zas prestalo.Nakoniec mi auto zacalo skapinat na makove az sa zdechlo.odtahovka ma odtiahla domow do ostravy kde sa to dalo do servisu a povedali mi ze je daco s elektrikov tak to je ted autoelektrikar ale uz som zufaly chodim ako po uradoch a ziadne vysledky...moj nazor je ze treba nove turbo,egr ventil ... ak by niekto vedel co to moze byt dajte vediet dakujem...

Užívateľov profilový obrázok
TheCarista
Auto: 540i G31
Kraj: Bratislavský

Re: Hellow

Štvrtok, 19. Januára 2017, 21:28

pozri o com su pribehy, ako su pisane a uprav si to tu :) a dones to overenym mechanikom o ktorych sa vie ze vedia co robia..

goody
Kraj: Banskobystrický

Re: E91 320d - Nejaký problém

Piatok, 20. Januára 2017, 11:14

jeskove oci tak toho si si uzil, bolo by vhodne aby si sa tym servisom v ktorych si bol do teraz vyhol a riesil uplne nejaky iny, kde su servisaci ktori uz maju co to odrobene a nejake skusenosti, lebo myslim ze tito triafali len tak do prazdna

Užívateľov profilový obrázok
Mi00wa
Auto: Bmw 535d e60
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Januára 2017, 13:03

Kupit baterku z normální do AGM bez registrace a kodovani je první chyba.
A za druhé, první začit s diagnostikou BMW ! Když to v mrazech nestartovalo může bejti vadný předehřev filtru palivového, či jednotka žhaveni. To by ti vypsala diagnostika.

Len Venco
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 21. Januára 2017, 11:21

Diki za rady...ma to jeden mechanik v ostrave snad to da do poriadku ... pak dam vediet co tomu bolo ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných