Štvrtok, 19. Januára 2017, 21:04
Zdravim som tu novy mam BMW 320d e91...auto slapalo ako hodinky pravidelna vymena filtrov,oleja,diagnostika...pri velkych mrazoch nechcelo startovat tak som raz dal nabijat baterku ale nepomohlo tak som kupul novu bateriu Stop/Start a myslel som ze vse uz bude OK.Za par dni schadzam z dialnice a auto stratilo vykon ziaden tah tak som hned siel do servisu1 kde mi povedali ze treba iba dake tesnenie vymenit ale nemaju cas siel som do servisu2 kde mechanik povedal daco s vyfukom ale nemaju cas obvolal som dalsie 4servisi kde nemali cas po prichode do servisu5 mechanik mal cas rozobral to a povedal ze turbo je v prdeli treba nove ale povedal ze repas turba bude trvat 2tyzdne a ja cakat nemohol tak som siel k znamemu ktory to napojil na PC a povedal vaha vzduchu tak sa objednala vymenila s now aj filtre olej.Po vymene slo auto lepsie ale ziadna slava.Po par km zacalo dymit potom prestalo po par km zas dym zas prestalo.Nakoniec mi auto zacalo skapinat na makove az sa zdechlo.odtahovka ma odtiahla domow do ostravy kde sa to dalo do servisu a povedali mi ze je daco s elektrikov tak to je ted autoelektrikar ale uz som zufaly chodim ako po uradoch a ziadne vysledky...moj nazor je ze treba nove turbo,egr ventil ... ak by niekto vedel co to moze byt dajte vediet dakujem...