... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Duffy napísal:...
vcera som bol na prehliadke po 30t km , pozeram na blocek , a pytam sa , a vzduchovy filter je kde ??
...
Duffy napísal:viete kedy vam naposledy menili vzduchove filtre ?
vcera som bol na prehliadke po 30t km , pozeram na blocek , a pytam sa , a vzduchovy filter je kde ?? predajca ostal v rozpakoch , ze to sa meni pozdejsie , tak sa pytam kedy asi , on ze cca po 90t km !!!!
vsade citam ,ze bmw care , bmw je top , a oni takuto kokotinu robia ?
chcel som si kupit vzduchac, ze si ho vymenim sam , NEMALI! , ani v tempuse vraj nie :)) a vraj som prvy , co mal taku poziadavku
bracho ma na e60 za 3 roky najazdene 70t km a ked si predstavim , ze ma povodny vzduchac , tak ma ide jebnut .. objednalo sa , ked dojdu filtre , nafotime :))
Peppo napísal:AWT = TEMPUS. kosicania odkupili awt
Peppo napísal:na akej prehliadke si po 30tis KM bol? E92 si sama urcuje servis - ja som mal zatial jeden olejovy - cca 25tis.. a nedavno zadne brzdy cca 45tis...
vzduchac nemenili ani raz - vzdy len doliali chladicu do chladicu a destilku do ostrekovacov... za cca 3000km mam VEHICLE CHECK tak uvidim co vsetko budu robit... ale do TEMPUSU urcite nepojdem.
m4x napísal:ono ja by som blocik velmi nesledoval, skor by som checkoval sam co by asi tak mali pomenit a ci skutocne pomenili..
co som pocul co robia (nie konkretne bwm, ale myslim, ze tu u nas je tomu tak vsade).. radsej checkni este sam :-) alebo nech porobia pred tebou