... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 21:51

Duffy napísal:
, ze na druhy den , ked som prisiel , tak kavicka, kokotiny ..

:lol: pekne ... fakt jak zo sitkomu

Ďuri320

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 22:29

je to naprd no...máte záruky atď...človek zaplatí nehoriazne prachy a stojí to za <> . takto si to všetko porobím sám a možno za menej ako za 1/3 , robím v servise na LKW a filtre mením na dennom poriadku. ešte sa mi ani raz nestalo že by sme nepomenili filtre o ktoré by požiadali alebo že vyfúkam a hotovo. všetko závisí od vedenia a šéfov. mechanici musia počúvať čo majú rozkázané :idea: asi im v BMW nestačia hodinovky a tak zarábajú aj na materiály!!!

Duffy
Autor témy

Piatok, 21. Novembra 2008, 05:54

Ďuri320 napísal:
je to naprd no...máte záruky atď...človek zaplatí nehoriazne prachy a stojí to za <> . takto si to všetko porobím sám a možno za menej ako za 1/3

presne o tom hovorim . na toyotku som si kupil olej , vsetky filtre za 2000skk , doma si to vymenim sam a mam pokoj. takto musim chodit k tym buzerantom a robia mi len nervy . platim kopec penazi a kokot z toho . toto ma velmi serie a ten vzduchac je len posledna kvapka . tesim sa na tyzden , som zvedavy co mi povedia , este som si ten filter dal objednat a nic nikto .. kokoti

Duffy
Autor témy

Utorok, 2. Decembra 2008, 06:34

tak vcera mi prisiel novy filter , objednal som z ebay, o 3 dni bol u mna , novucky , cistucky a nie za taku buzerantsku cenu , aku mi hodili oni.

k otazke prijmacieho technika : " a budete vediet ten filter vymenit ? " :)))))

stjr
Auto: Otec ma Feliciu

Re: CHLAPCI co chodite do zarucnych servisov (e90,e92,e87)

Piatok, 30. Januára 2009, 16:14

Peppo napísal:

na akej prehliadke si po 30tis KM bol? E92 si sama urcuje servis - ja som mal zatial jeden olejovy - cca 25tis.. a nedavno zadne brzdy cca 45tis...

vzduchac nemenili ani raz - vzdy len doliali chladicu do chladicu a destilku do ostrekovacov... za cca 3000km mam VEHICLE CHECK tak uvidim co vsetko budu robit... ale do TEMPUSU urcite nepojdem.

Olejovy servis za 25 baby?? Mne to dnes piplo, ze to treba hodit do servisu na prvy servis, ale ja zijem v domneni ze to bude gratis, kedze mam 5 rocny bezplatny servis vratane naplni. OK, mozno maximalne najekych symbolickych par tisic ale nie 25K. Som v miernom soku... Predpokladam, ze 'bezplatny' 5-rocny servis mas aj ty...
Obrázok

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Januára 2009, 16:20

stjr napísal:

Olejovy servis za 25 baby?? Mne to dnes piplo, ze to treba hodit do servisu na prvy servis, ale ja zijem v domneni ze to bude gratis, kedze mam 5 rocny bezplatny servis vratane naplni. OK, mozno maximalne najekych symbolickych par tisic ale nie 25K. Som v miernom soku... Predpokladam, ze 'bezplatny' 5-rocny servis mas aj ty...

moja chyba 25tis ale KM.... bezplatny servis mam.. ale napr. platnicky donho nespadaju

stjr
Auto: Otec ma Feliciu

Piatok, 30. Januára 2009, 16:26

Peppo napísal:

moja chyba 25tis ale KM.... bezplatny servis mam.. ale napr. platnicky donho nespadaju

No este ze tak. Takze pri 25k i.e. olejovy servis si neplatil ani korunu?
Obrázok

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Januára 2009, 16:31

stjr napísal:

No este ze tak. Takze pri 25k i.e. olejovy servis si neplatil ani korunu?

iba liter oleja na dolievanie som platil....

inak nic..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných