Čau klubáci,začnem pekne od začiatku.
Mám 22 rokov,som mladý a už mám starostí
Mal som moju tzv. Zoe moje prvé auto E46 330d. Pred FL.
Od jeho kúpy už ubehli 2 roky,veľa som s tým autom prežil
a hlavne som veľa do neho investoval konkrétne.
Všetky voľné peniaze išli do auta ale je potreba Touring.
Tak prebehol som strašne veľa fór a príspevkov.
Idem si vybavovať pôžičku lebo musím.
Moje auto je nepojazdné zdochlo cestou do práce a už len točí už zabezpečujem diagnostiku.
Ale naspäť k veci, potrebujem radu už som mimo
Chcel by som Touring manuál najlepšie tmavý (čierny) interiér v koži. Pozeral som už veľa motorizácií.
1.)330i Touring
2.)330xi Touring
3.)330d Touring
4.)330xd Touring
Moja otázka je jasná spoľahlivosť.
Takže upřesním bývam momentálne v Nitre priamo v centre. Pracujem v priemyselnom parku Cca 10km určite niekto z vás vie kde. Chodievam minimálne raz dvakrát do mesiaca až do Rimavskej Soboty. Chcel by som hlavne auto ktoré nemusí tráviť dosť času v servise. Takže teda najskôr sa pýtam na benzínové typy a X-drive, potom dieselové typy a najlepší typ motoru. Ešte dodám že rád chodím na zrazy (tuning) a milujem sa len tak voziť. A skoro by som zabudol LPG, neovplyvňuje to motor teda diely a tak.X-drive ma láka menej má vraj super jazdné vlastnosti ale čo diely, spotreba poznáme SK cesty.
A ak radšej benzín o niečo vyššia spotreba si myslím že nebude problém. Autíčko nech už jedno ktorý typ, aj tak pôjde do štýlu Stance ak ma chápete.
Mám ešte teda otázky ohľadne kúpy či čakať na pekný kus Sk alebo dovoz. Len podľa mojich výpočtov na auto bude 5500 € teda už aj s dovozom zo zahraničia a prihlásením.
Neviem po čom idú teraz a dúfam že sa zmestím do rozpočtu,a taktiež dúfam že ma hneď neodsúdite o svoje auto som sa staral poctivo. Prosím o rady aj PM. kľudne. E46 bol môj sen odmalička. A keďže si zakládám rodinu treba aj priestor. Moje auto sa dá do poriadku a

pôjde na predaj. Koho zaujíma moje auto prosím cez PM pošlem foto aj zoznam úprav,opráv a dielov. Milujem BMW dúfam že aj vy a poradíte mi. :-)