R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Jedine co ti ostava, je najst nejaku kovoobrabaciu firmu co bude vediet tie kolesa poriadne vystredit a este viacej tu dieru zvecsia, potom uz samozrejme musis pouzivat vymedzovacie kruzky.
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI
Nuz, je malo sustruhov ktore upnu pol metra a este menej, ktore zaroven nehadzu 2mm na nozi. Ak to vobec robili sustruhom. Kedysi som kupoval kola na 335d, dal som si tour Poprad-Ružomberok - kubin po inzeratoch z bazosa a 3 z 5 mali tu dieru vyjebanu volne rukou dakym dremelom alebo rasplou.
Tak rucne zvecsovat strediacu dieru, to boli iny odbornici teda. Doma na vychode som tiez daval robit jedne kolesa, tam mi to robili na freze, a je to jak original.
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI
Ma uistovali vsetci, ze to je dobre a nehadze to. No, bud si to da zvacsit na neviem aky priemer alebo to da vyvarit nazad a vysustruzit na spravny bez vymedzovakov.
ja mam zimaky tiež sustružene... kedysi netriasli ale posledne 3 roky sa to zhoršuje... prečo ? lebo po každej zime ta stredova diera zoxidovala a postupne ubudlo materialu, takže disky už nesedia uplne na 100% tento rok som to vyriešil na sedlaka par zavitmi kaptonovej pasky
Na to sa to maze, aby z toho pri kazdom prezuti neodjebalo aj pol milimetra zoxidovaneho hliniku. Sekundarny efekt je, ze netreba koleso z naboja skopavat.