... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
balusan1 napísal:uvazoval som este nad neakymi 300kami no vaecsie asi ee bo elektrony mam 16ky a momentalne kcem prachy vrazit skor do inych veci
(chip, spojlery(ci skor lizatka predok zadok kufor), predlzenie kapoty, brzdy,lsd)
mam elektrose myslim ze sa davaju na e 90
a na kotuc nad 300 treba aspon 17ky
balusan1 napísal:uvazoval som este nad neakymi 300kami no vaecsie asi ee bo elektrony mam 16ky a momentalne kcem prachy vrazit skor do inych veci
(chip, spojlery(ci skor lizatka predok zadok kufor), predlzenie kapoty, brzdy,lsd)
mam elektrose myslim ze sa davaju na e 90
a na kotuc nad 300 treba aspon 17ky
gusto napísal:Tak to sú fakt užitočné veci, čo si napísal... načo brzdy, však ťa zastaví nezmyslený chip, gýčové lsd a prinajhoršom užitočná predĺžená kapota, že..?![]()
![]()
Inak, mám 312 mm brzdy a jazdím 16 kola.
balusan1 napísal:len neviem ako rychlo ftedy ide, lebo pred 6000ot. ma kolo 240 a potom rucicka spadne ako mrtva a auto stale akceleruje. tipujem ze do cca260 nemeral som:)
testovane v nemecku na dialnici
balusan1 napísal:mimochodom brzdy so pre mna teraz absolutne primarne
len som nechcel menit eltrony
a este raz sa pytam Vie niekto ci mi vojdu ventilovane kotuče do strmena z neventilovanych????
balusan1 napísal:dik za radu som niekde na fore cital ze to nevojde ale ak vojde 300 do 16 tak je to fakt na porozmyslanie.
inac cip nechcem koli konikom 140 mi staci. v indivindi vybave mam hlupost ako otvorene otacky a mam odskusane ze toci skoro do 7000.
len neviem ako rychlo ftedy ide, lebo pred 6000ot. ma kolo 240 a potom rucicka spadne ako mrtva a auto stale akceleruje. tipujem ze do cca260 nemeral som:)
testovane v nemecku na dialnici
![]()