Utorok, 22. Decembra 2009, 22:52
Takze auto po diagnostike, ukazovalo chybu vahy ale kvoli tomu ze som na tej vahe vobec nesiel mal som ju cestou na diagnostiku odpojenu, pretoze sa tak s tym autom neda vobec ist, trha skapina a ani pri pridani otacok a v zatazi to trha a padaju a stupaju otacky. A na diagnostike pri plnom plyne ukazuje max 3,2V a bolo mi povedane ze pri plnom plyne ma ist az 5V. Vymenil som ale aj zlu lambdu, diagnostika uz ukazovala len tu vahu kedze bola odpojena a spotreba klesla asi o 1,5l. Ale co s tou vahou teraz, ak sa mi ju nepodari vratit, predajca mi tvrdil ze to moze byt aj cerpadlom a ze mi posle cerpadlo nech skusim prehodit a uvidi sa, co je podla mna ale blbost no ked posle tak vyskusam. Ale pokial by nechcel vratit peniaze, co by ma zase dost nasralo a skoncil by medzi neserioznymi predajcami, tak uvazujem, ze by som zo svojej starej vybral elektroniku kedze v nej mam len pretrhnuty drat, a dal ju do tejto co som kupil, dalo by sa tak? Alebo je kazda vaha jedinecna? Alebo lepsia otazka je ta elektronika nerozobertalena ako jedne kus cela komplet vaha? A popripade ci by nesla prehodit elektronika aj z tej vahy co mam z 2,0l, alebo tam by bol uz problem? Ak sa nemylim vaha len urcuje kolko nasaje ale neovplyvnuje to, cize tam by to nemalo vadit ze ten plosak ci co to je v tej vahe je z 2,0 alebo 2,5? Alebo sa mylim? Dakujem za odpoved.
Nur Original ist Legal.