... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Mimo napísal::roll: žiarovku tam dáš takú akú máš (H1,H7) ale väčšiu wattáž nedávaj... sú všeliaké osramy, philipsy (cool blue visiona či čo, night breaker a tak) sú celkom good ale lacné všeliaké modré bez atestu (E) nekupuj- nič nevydržia a ani nesivietia tak dober ako klasické žlté :wink:
s tým letovaním som to nepochopil :lol:
funferreihe napísal:dikec za radu.
mam este otazku-chcem si vymenit ziarovky v dialkacoch za take co svietia na bielo. ale to sa musi menit aj s objimkou?? kolko to moze stat?
da sa to dako okabatit, ze sa tam naletuje normalka ziarovka?
funferreihe napísal:mam e39 r.v. 1998. ziarovky v dialkovych svetlach mam take dake divne nedaju sa vymenit.
su tam akoby naletovane a vymenit sa daju len s tym kolenom co ide do svetiel.neviem ci to dakto dofusoval alebo co...
porovnat to nemozem,lebo kamosi maju xenony,mirec je prec.
BlackMW napísal:potom tam mas pravdepodobne HB3 a HB4 (dialkove a tlmene),
vymenit sa daju, to koleno je sucast ziarofky..
ale ci dostanes take aj biele to netusim, tieto su menej caste..
Mimo napísal::roll: hmm, treba vybrať a pozreť, špekulvoať, pofušovať :roll: ale vymeniť sa to určite musí dať. jedine že by si mal nesmrtelnú žiarovku :lol:
funferreihe napísal:na carate bude k nahliadnutiu. neviem si s tym rady.kutilstvo neni moja silna stranka.
rozmyslal som ze to odtrhnem a naletujem nove ale neviem ci by to fungovalo...
Mimo napísal:hmm takéto niečo?
http://www.xenonplus.sk/ziarovky.html?pg31=2
kks ale hodne sú drahé... a tým teplotám moc neverím.. žeby klasická žiarovka dala tolko? hm ale pozrel by som si to ako to svieti...
BlackMW napísal:sak HB4, normalne sa pouzivaju, neviem co riesi..
funferreihe napísal:riesim vymenu objimky. nemam chut menit zakazdym celu objimku s kolenom ked sa vypali ziarovka.
okrem toho su hnusne zlte. a chcem dake biele. chcem mait iba zoarovku ako clovek a nie celu suciastku ako hotentot.
ked mi poradis,kde vymenit tieto zlte hb4 za biele hb4, a v cene ako vymena normalka ziaroviek bielych h7, ci kolko to je, nebudem riesit nic...
:-(((
funferreihe napísal:riesim vymenu objimky. nemam chut menit zakazdym celu objimku s kolenom ked sa vypali ziarovka.
okrem toho su hnusne zlte. a chcem dake biele.
ked mi poradis,kde vymenit tieto zlte hb neviemkolko za biele hb neviemkolko, a v cene ako normalka h7, nebudem riesit nic...((