... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

zhavenie

Štvrtok, 10. Apríla 2008, 23:03

caute.. taaakze novy problem, resp. predpoklad.. pri zhaveni mi auto dlho startuje, co moze byt samozrejme slabsou baterkou, ale niekedy na supu a niekedy na pat krat..

ale co ma dnes zaujalo.. ked som to prvy krat nazhavil, tocilo az kym nezasvietila tryska ci co sa to zobrazuje.. tak som to vypol.. druhy krat, ale uz mi zhavice nezasvietili!! ani treti, ani stvrty, az na piaty krat mi naskocila kontrolka zhavicov a naskocil aj motor..
podotykam ze zhavice su nove..

niekto mi tu spominal v suvislosti s vybijanim baterie pozriet zhaviace rele.. co vy na to? mohllo by to mat suvis s tymto problemom alebo bateriou?

tiez ma napadol zle nastaveny predvstrek, bo fakt niekedy na supu a niekdy ani bohovi... hm.. :roll:
.

Michal Pataj
Auto: BMW E36 318 TDS

Piatok, 11. Apríla 2008, 07:47

Mal som niečo podobné na 318 TDS a zo žhavičmi to nič nemá. Ak ti to robí keď máš menej nafty tak to bude posuvné čerpadlo v nádrži teda ak to máš TDSu. Skús či ti to robí aj pri plnej nádrži. Ak nie tak je to posuvné čerpadlo.
TAXO BMW E36

xtreme
Autor témy

Piatok, 11. Apríla 2008, 11:36

Michal Pataj napísal:
Mal som niečo podobné na 318 TDS a zo žhavičmi to nič nemá. Ak ti to robí keď máš menej nafty tak to bude posuvné čerpadlo v nádrži teda ak to máš TDSu. Skús či ti to robí aj pri plnej nádrži. Ak nie tak je to posuvné čerpadlo.

ee, tym to nebude.. nafty tam mam stale cca 60 litrov.. a je to 524TD.. ale to je jedno, to cerpadlo podavacie v nadrzi tiez mam.. hm.. ale to ide, som ho menil nedavno.. :roll:

nemoze to byt len zle nastavene vstrekovacie?
.

lajooriginal

Sobota, 12. Apríla 2008, 18:31

skús či ti ide vôbec napätie na žhaviče ked má žhavit...

xtreme
Autor témy

Sobota, 12. Apríla 2008, 22:02

lajooriginal napísal:
skús či ti ide vôbec napätie na žhaviče ked má žhavit...

hm.. dobry napad, skusim.. dik za tip.. :idea:
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných