... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Little player napísal:Nevravim ze to idem zatmavovat, ale vyzera to super aspon podla mna. Zeleny kamarati by mali zarobene pri kazdej kontrole, okrem toho ze v noci by sa nejazdilo najlepsie. Len ma napadlo ze na e30 a e34 sa zatmavovali paraboly vkladanim tenkych ciernych plieskov. Ktovie co by to spravilo na e36. Ale skusat to asize nebudem...
Little player napísal:Čauko kľudne si daj ja mám originál od vyrobí tónované a dal som si ešte fólie je to pekné v predu 75%celne+čo je už od výroby zatmavené soferova a druhá strana 70% + tiež čo je už od výroby a poviem ti je to ppc cez deň sa musia kamaráti pozrieť z blízka a spraviť si tiež tieň z rukou aby videli do vnútra či tam niekto nesedí a večer zapnem svetlo na strope a vidno do vnútra trošku iba... policajti nič nemôžu mám písané tónované fólia sa dáva tak že keď stiahnes okno tak vidíš vrchná časť čo sa dotlaca do konca ako je už tesnenie tak tam od vrchu sa lepí cca neviem koľko nieje proste do konca okna fólia cizeaj podľa toho vedia daj si tam normálne 70% do predu a čelné 75% daj si to spraviť tak nech ti to odrežú presne zarovno zaplatíš síce par€ ale dajú ti pekne kartičku a tam budeš mať odtieň fólie a ukážeš a pustia ťa keď chceš ozvy saCaute. Chcel by som poznat Vase nazory na zatmavenie prednych svetiel. V prvom rade ci by to bolo legalne a v druhom ze ako sa da taky efekt najjednoduhsie a najkvalitnejsie dosiahnut. Pripadne ci su dostupne folie, ktore prepustaju svetlo len z jednej strany. Pripajam aj foto, aby bola predstava ako zversky to vyzera.
jararak napísal:ty budes tak pomalsie chapavy nie?