Ahojte, vcera som vyhodil tie výrivé klapky, zaslepil som ich. Súciastky kúpené z autotechnik.sk, úplná spokojnost, tesnenia sú kvalitné, vyzerájú, ako origo ktoré som vymenil. Po 200000 km ani sacie potrubie ani egr nebol moc zanesený, čo som sa aj čudoval, ale ma aj potešilo, lebo bolo vidno, že v živote to ešte nebolo rozobraté

Potom som prečistil všetko, namontoval nové vecičky a šup všetko naspäť. Moc rozdiel necítim, ale som aspon kludný, že mám s tými klapkami spokoj, aj ked boli tuhé a pevne držali.
Lenže potom keď som všetko namontoval a išiel som na skúšobnú jazdu, rozsvietila sa mi kontrolka motora. Prišiel som na to, že vo velkom potešení zabudol pripojiť tú vákuovú hadičku na EGR. (teraz už je tam ako má byť) Myslíte že kvôli tomu sa rozsvietila kontrolka, alebo môže to mať niečo spoločné s klapkami. (motorček a tú tyč, ktorá ich nastavuje som namontoval pôvodne a bolo tam dosť placu na ich volnobeh)
Auto isto pojde v blízkej budúcnosti na diag, len aby som nemusel bát, lebo okrem toho že svieti kontrolka, funguje ako predtým.
Díky moc za odpovede, alebo rady.