... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
M.B.W. napísal:Zdravím
Zadné LED svetlá mi postupne prestávajú svietiť. Na pravej strane odrazu prestalo svietiť celé horné pole 3x3 LEDiek.
Dnes som si všimol že zo spodného poľa mi prestali svietiť dalšie 2 diódy a jedna preblikuje.
Chcel som to reklamovať, u dodávateľa (svetlá sú totiž aftermarket, DEPO), ale zistil som že reklamačný poriadok hovorí o záruke na žiarovky 6 mesiacov. Predpokladám že LED budú definované ako "žiarovka" a tzn. že by mi reklamáciu neuznali, nakoľko mám svetlá viac ako 6 mesiacov.
Chcel by som teda vedieť či sa s tým dá niečo urobiť. Keď mi "odišlo" to celé horné pole, myslel som že je to problém v kabeláži, ale nie som si teraz istý, lebo v spodnom poli nesvietia iba niektoré...
Poteší ma každá rada, teda okrem takej že, "Kúp nové svetlo"to je to riešenie ktoré poznám aj ja
M.B.W. napísal:Daj tip na kvalitnejšie aftermarket svetlá
ice.blade napísal:nemas kupovat vyrobky DEPOtreba kvalitnejsie, v tychto svetlach lubia odchadzat predradne odpory na 3jice lediek, preto vypli hned 3 ledky a nie jedna... preletuj vsetky odpory za ine s vacsim zatazenim a mas po probleme