... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ultra napísal:tak koplet sety...prava lava strana ono to vyjde tak na 220 dollarov... sak kukni na to a vyjadri.
su tam aj samostatne akoze xenony :) ale aj koplet optika
napr:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 32512&rd=1
dakujem
bavo36 napísal:LuCKy napísal:Kua, on tu asi píše o celých svetlách, čo...?Len pre istotu doplním, že som písal o HID sade, čiže 2x xenónová výbojka + 2x menič napájania + kabeláž
Nie je problém to dat ani do E30. Však? 5000Sk komplet?
kenedy_e46 napísal:da sa to namontovat aj do e46. a vies ich zohnat za tu cenu 5000Sk aj zo zarukou alebo bez?
LuCKy napísal:kenedy_e46 napísal:da sa to namontovat aj do e46. a vies ich zohnat za tu cenu 5000Sk aj zo zarukou alebo bez?
NJ, ja sa tomu tak seriózne nevenujem, nemám ich skladom ale zo zárukou nie je problém. Objednávam to len pre známych a kamarátov. Je možné, že zanedlho budem brať nejaké ďalšie sady. Tieto sady majú tiež napájanie riadené čipom. Nedávno boli zmodernizované a majú pevnejší obal a "tvrdšie" trafo. Martin bude pre Teba zrejme výhodnejší predajca, keď sa tomu ako píše venuje serióznejšie.
LuCKy
MarkoZH napísal:... lucky ved sa nevzdavaj len tak, takto biznis neurobis![]()
...
LuCKy napísal:MarkoZH napísal:... lucky ved sa nevzdavaj len tak, takto biznis neurobis![]()
...
Neboj, nevzdávam sa, pre mňa to nie je žiaden kšeft, tak sa nemám čoho vzdať... Ako tu už bolo naznačené, ja sa tomu nevenujem seriózne.![]()
Teraz je otázne, či aj Martin46 dáva bloček so zárukou...
LuCKy