... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

AlienZV
Autor témy
Kraj: Bratislavský

X5 E70 BT Audiostreaming

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 18:21

Zdravím páni,
nechal som si do svojej X5 namontovať BT. Všetko ide pekne, aj na volante ale jedna vec ma fakt zaujíma. Ako to je so streamovaním hudby? Neviem ako to spustiť, v rádiu nieje taká predvolba... [-o<

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: X5 E70 BT Audiostreaming

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 21:56

Ja keď som si BT v aute pároval s telefénom, tak som si mohol vybrať na aké služby budem telefón používať - jedna z možností bolo audio.
Ja som si to síce nenavolil, ale predpokladám, že po prepojení auta s telefónom sa objaví v rádiu možnosť výberu BT zariadenia ako jednoho možného zdroja hudby.

Mimochodom mám doma jeden MP3 prehrávač s možnosťou audiostreamingu, tak to pri najbližšej príležitosti vyskúšam.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 1. Decembra 2011, 22:19

Nedalo mi to a bol som to hneď vyskúšať. A musím povedať, že s tým MP3 prehrávačom (Sony NWZ-A826) to funguje nejako na chuja. Spárovať sa to síce dokázalo, to je pekné, ale zvyšok už nebol úplne stopercentný. Konkrétne:
Z menu, kde sa dá vybrať zdroj hudby, som si vybral položku "External devices" alebo tak nejak.
Tam som mal na výber
"BMW" (USB konektor pod lakťovou opierkou)
"AUX front" (AUX IN konektor pod lakťovou opierkou)
"NWZ A826" (môj MP3 prehrávač)

Keď som vybral ten MP3 prehrávač, tak mi to síce zobrazilo názov skladby, ktorá bola na ňom zrovna pustená, ale nepočul som ani hovno.
Ale mne je celý BT audiostreaming úplne u riti, lebo tak či tak najviac počúvam hudbu cez USB vstup a kedy-tedy rádio.
Keď sa mi niekedy ešte bude chcieť možnoskúsim nejaký telefén.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

AlienZV
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Piatok, 2. Decembra 2011, 11:25

No na novom iDrive sa to dá pekne nastaviť. Našiel som to YT, ale na tomto starom akosi nie ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných