... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
WIRUS napísal:ospravedlnujem sa ale nenasiel som adekvatnu temu v ktorej by som sa mohol na toto spytat:
1.chcem sa spytat presne tomu nerozumiem ale X drive funguje tak ze taha zadok a ked treba zapne sa aj predok v nejakom pomere a chcem vediet ci to je tak aj na starsich bmw modelov e46 a e39kach?
2.chcem sa spytat na automaticku prevodovku na modeloch e36(ak sa nemylil) je okrem P,R,D,N este aj S-sport,neviem ako sa oznacuje Snow a E-economy,je takato aj pri hore spominanych modeloch??
3.maju tieto dva modeli pri cisto zadnom nahone samosvor a ak hej v akom pomere???
dakujem za odpovede!
WIRUS napísal:1.o kolko je vacsia spotreba?
2.to je nieco ako u vw tiptronic?a ked je na "S"tak same radi pri vysokych otackach a pri "D"pri nizkych a M si sam davam?
3.no jednalo by sa bud o model e46 r 99 a viac alebo e39 rovnaky rok,a ako sa to da zistit ci to auto ma?
WIRUS napísal:lebo zatial som jazdil len raz na bmw 320i V6 automat a neskusal som velmi tieto rezimi len klasicke Dcko potreboval by som si to raiadne vyskusat aby som vedel pre ktoru prevodovku sa rozhodnut ale tento kamarat co toto ma vravi ze je tam o liter vacsia spotreba a o sekundu horsie zrychlenie ako pri manuali