... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peped napísal:jednoducho povedaneked pojdeš do zatačky 120km/h tak s vytečenym tlmičom maximalne 80 km/h,tlmič drži stopu autaJe to až take hrozne?![]()
Akurat to bude buchat, nie?! Aspon to mi povedal mechanik.
NiktO napísal:hlavne niečo normalne napr.platničky textar a kotuce brembo je dobra kombinacia.ak chceš niečo lacnejšie v rozumnej kvalite tak meyle kotuce aj platničky,alebo Ate komlet.to je len na tebeTakze uz mi ich menia..:)..ABy ste nepovedali..ale kupil som Sachs tlmice..stacia.ja mam totiz M packet na podvozku znizeny podvozok takze nepotrebujem este aj sportove tlmice..To by sa uz na tom nedalo jazdit po meste...Okrem toho menim aj zadne loziska a prednu tyc riadenia....Chcel by som aj brzdy ale ani neviem ake by sa tam hodili..nejake brembo????:D:D:D:..poradte nieco aj za dobru cenu...
NiktO napísal:Takze uz mi ich menia..:)..ABy ste nepovedali..ale kupil som Sachs tlmice..stacia.ja mam totiz M packet na podvozku znizeny podvozok takze nepotrebujem este aj sportove tlmice..To by sa uz na tom nedalo jazdit po meste...Okrem toho menim aj zadne loziska a prednu tyc riadenia....Chcel by som aj brzdy ale ani neviem ake by sa tam hodili..nejake brembo????:D:D:D:..poradte nieco aj za dobru cenu...