... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
lolko111
Autor témy
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Výrobca LEMFORDER vs. SGF

Streda, 18. Marca 2015, 12:37

Ahoj chalani. Mám taký problémik. Idem meniť na E65 hardyspojku. Objednal som si ju cez net od výrobcu LEMFORDER za 83.-€. Prišla mi otvorená krabica od hardyspojky LEMFORDER, ale vo vnútri je hardyspojka od nemeckého výrobcu SGF. Napísal som predajcovi, že čo to má znamenať a prišla mi táto odpoveď:

Dobrý deň, to ze je rozbalena moze byt dovodu ze bola posledna dostupna u dodavatela, to ze je tam zabalena znacka SGF moze byt z dovodu ze pre LEMFORDER diely vyrabaju, bezne sa to stava ze aj taketo znacky ako LEMFORDER nevyrabaju vsetky diely ale ich len prekupuju, objavil som este jednu takuto hardy spojku u ineho dodavatela, mozem si ju preobjednat a skontrolovat ci tam bude zabalene tiez SGF tym by sa toto co pisem potvrdilo, ak to bude inak samozrejme vam ju vymenime. Mozem ju mat u seba zajtra, ak suhlasite dajte mi vediet.

Máte s takýmto niečím niekto skúsenosti? Ďakujem

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Re: Výrobca LEMFORDER vs. SGF

Streda, 18. Marca 2015, 12:41

myslím že je to v pohode, aj SGF dodáva do prvovýroby...
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

lolko111
Autor témy
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Re: Výrobca LEMFORDER vs. SGF

Sobota, 21. Marca 2015, 10:34

Mal si pravdu. Tá pôvodná v aute bola tiež od SGF a okrem značiek SGF tam bol vyrazený aj znak BMW. Inak sa ot tejto novej ničím nelíšila v označeniach. Ešte jedno číslo bolo inakšie, ale to asi kvôli roku výroby.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných