... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
zhmp napísal:Ešte jedna rada..... je viac typov ozvučníc,ale ak si si neni isty objemom, tak voľ hermeticky uzavretu ozvučnicu, to znamena bez bazreflexu, lebo ta nieje až tak velmi náročná na zlú litráž!!!!Už mám za sebou nejake tie stavby a toto viem na 100%!!!![]()
![]()
Peped napísal:Tak ake to más tie repráky?
zhmp napísal:Nooo na margo VISATONU, niesu to až take šity ako si mysliš, nahodou robia celkom slušne zostavy čo sa tyka domaceho kina, žiadne umeliny,ale všetko MDF, a práve tato firma dala do obehu presne konstrukcie ozvučnic do domácnosti,boli tam komplet návrhy, stavby,rozmery, tlmenie,vyhybky a tak...takže nieje to až take zle ako si myslíš!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Ak budeš robit tu uzavretu ozvučnicu,tak musi byt vzduchovo nepriepustná, a vtedy tam nebude vzvnikat akusticky skrat a bude mat dobry bass, a hlavne znesie reprák veščie tlaky,koli tomu že ho drží vzduch!!!!![]()
![]()
xtreme napísal:ste ma inak potesili diki moc.. isto sa do toho dam.. uvidime aky bude vysledok.,, posnazim sa najskor najst na nete ozvucnice od visatonu a uvidime..
zhmp napísal:Ešte jedna vec...sú to subwooferove basaky,alebo len basaky????hmmm??????to je dost podstatne......nieže by som chcel rýpať,ale pripadaju mi ako klasika basáky,kedže subwooofery maju podstatne silnejší zaves membrány!!!!.......![]()
![]()
![]()