... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
truhlik333
Autor témy
Auto: 316i E36
Kraj: Košický

Re: Vyroba silentbloku: kuknite

Pondelok, 23. Marca 2009, 14:54

dodam slubene foto a aj video v jame, kde uvidis vykyv ramena pri brzdeni s febi silentmi a tymto cudom co som spravil, potom zmenis nazor ci to seriova 316i potrebuje, mne to sobne vadi a pripada mi nelogicky taky vykyv ramena, to je hned aj zmena geometrie , ale to by trebalo vidiet, a vyzera to strasne, ked to clovek vidi pri pohybe

modriblesk
Auto: casto sa menia
Kraj: Nitriansky

Streda, 24. Augusta 2011, 13:37

tak ako?
kedy budu fotky?
ake su skusenosti po case?
chrysler voyager
ex: E39 525tds silbermetalic "GREEN ENERGY"
ex: E34 524td Alpinweiss "GREEN ENERGY"
ex: Opel kadett; Peugeot 305; Lada 2104; 2x Wartburg 353 combi; Trabant 601 limousine; Trabant 601 combi

slevin
Kraj: Bratislavský

Streda, 24. Augusta 2011, 23:39

truhlik333 napísal:
dodam slubene foto a aj video v jame, kde uvidis vykyv ramena pri brzdeni s febi silentmi a tymto cudom co som spravil, potom zmenis nazor ci to seriova 316i potrebuje, mne to sobne vadi a pripada mi nelogicky taky vykyv ramena, to je hned aj zmena geometrie , ale to by trebalo vidiet, a vyzera to strasne, ked to clovek vidi pri pohybe

ten vykyv ramena a pohyb kolesa dozadu je len kvoli komfortu z jazdy ked nabehnes na nejaku nerovnost a geometria sa ti trocha zmeni na tu chvilu ked to je v pohybe ale to nic neni :)
a v podstate geometriu mas stopercentnu len ked auto stoji na vodorovnej ploche, lebo auto v pohybe sa v kuse kruti a tym sa meni vsetko na napravach...
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 10:20

truhlik predal kompakta asi tak rok dozadu, ide mi nejake $ ktore slubil par krat vratit, ale tak uz sa po nom zlahla zem, tak ked clovek chce pomoct ;(
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných