... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
remo napísal:
bral som 2 a dokopy to bolo aj s postovnym asi 340,- SKK, fakt zadara
solo napísal:Nechcem ti do toho moc zasahovať, ale odpojovač batérie v aute sa mi zdá dosť nepraktický, hlavne v BMW.Šiel by som radšej smerom k príčine vybíjania batérie, pokúsiť sa závadu diagnostikovať a odstrániť!
xtreme napísal:chapem a mas pravdu.. preto som pisal ze ako docasne riesenie.. bo momentalne nemam na to cas ani prachy.. ale ten vypinac tam stejne chcem ako zabezpecovaci prostriedok.. chapes. imobilizer ti uz vedia obist, ale kym ti najde zlodej skryty vypinac tak sa moze odj*bat.. ale je to iste ze pojdem po pricine vybijania..
Mireck napísal:Zmeraj a napis kolko mA ti to zere z baterky.
2bad napísal:mas dobru baterku? ako je stara a aka znacka a kolko Ah?
bateria v pokoji mala bateria 12,8V, ked som startoval tak kolo 10-11 a ked nabehol motor tak postupne sa to zvysovalo 12,79, potom 12,80, dalej po 0,01 chapes... az na 13,70..
Poistky tak som to skusil pomerat.. spotrebu malo najskor 25, potom to po 1 klesalo, netusim preco.. behom pol hodiny to kleslo na 23..
ked som vybral poistku c.22, kleslo to az na 12,5..![]()
![]()
a ked som vybral 28, 20, 4 tak to klesalo o 1.
skusal som aj tie zlte kocky/relatka ci co to je.. a pri jednej mi to tiez tak kleslo..
potom som dal klucik do jednotky, a vypol.. asi 5 minut bol odber 41. kleso to na 30 ked som vybral tu 22ku alebo ten modul.
Mireck napísal:Co mas v aute domontovane. Ake autoradio subwofer zosik. neostava svietit svetlo v kufri ked zavres? alebo v skrinke splojazdca. Osvetlenie tlacidiel na okna? Mas dorabany alarm?
Mireck napísal:Neviem ako mas napojeny subwofer ty ale ak ho mas aktivny ( cize ma v sebe aj zosik ) tak sa napaja cez poistku priamo od baterky. Z radia ide iba signal po tienenej dvojlinke s predzosilovaca do vstupu zosilovaca v subwoferi a ovladaci vodic ktory dava impulz na zapnutie zosika ( je to v podstate ovladac zapnutia zosika ). takze ak odpojis radio este neznamena ze si odpojil zosilovac v subwoferi. ( ak nieje v poriadku )