... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

revenge
Kraj: Trenčiansky

Re: vypdadane pixle na radiu oprava

Utorok, 2. Apríla 2013, 09:03

Chlapi auto mi stalo mesiac vonku koli chladicu,boli aj minus teploty a samozrejme som zabudol na bateriu a ta sa vybila.Po nabiti baterie sa vypadane pixely rozmnozili ako cigani na vychode.Ma to za nasledok ta bateria alebo ten chlad?Som nemyslel ze to je take krehke.E39 a busines radio.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 3. Apríla 2013, 00:55

revenge napísal:
Chlapi auto mi stalo mesiac vonku koli chladicu,boli aj minus teploty a samozrejme som zabudol na bateriu a ta sa vybila.Po nabiti baterie sa vypadane pixely rozmnozili ako cigani na vychode.Ma to za nasledok ta bateria alebo ten chlad?Som nemyslel ze to je take krehke.E39 a busines radio.

urcite to nesuvisi s vybitou bateriou. U MID displeja na e39 ktory popisujes, je vypadanie pixelov narodny sport. Moj narodny sport zasa je ich opravit do povodneho stavu, takze ak budes mat niekedy zaujem v buducnosti, kludne pisni ss.

revenge
Kraj: Trenčiansky

Streda, 3. Apríla 2013, 10:23

Ja nemam vypadane pixely na budikoch ale na radiu vieš už opravit aj ten display?Lebo pisali sme si cca 2roky dozadu a sa mi zda že si vtedy spominal ze display na radiu sa neda zatial robit.
Tak ale za 2 roky co mam auto nevypadol ani jeden pixel a necham auto mesiac vonku a ked som videl ten rosypany caj az mi zle prislo.Takže stopro to bude mat suvis bud s vacsou oxidaciou alebo nieco podobne.
Hod mi prosim do PM cenu za opravu tych pixelov a aj kolko by stala vymena ruciciek na budikoch za tie cervene.Ked si mi robil budiky rucicky M5 este neboli v ponuke :wink:
THX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 10 neregistrovaných