Takze VIF uz pouzivam, najskor velmi dobra skusenost po ceste BA-TN spotreba 5,5 (taku som snad este ani nevidel

) neskor sa to zhorsilo, ale pripisujem to skor vadnym termostatom (teplota iba okolo 80 stupnov, nove termostaty uz na ceste). Zaujimavu vec som vsak na dlhsej trase spozoroval, zdalo sa mi ako keby sa regeneracia spustala nejako pricasto. Pri 700km trase som zbadal 2 krat ze bola spustena, aspon vsetky symptomy tomu nasvedcovali (odrazu zvysena spotreba, kolisanie aktualnej spotreby pri rovnomernej jazde, po chvili opat vsetko normalne...), tak neviem ci je niekde chyba alebo je to normalne (mal som uz naliaty VIF). Dnes som siel pozriet s DISom tlaky, tak oproti minulemu meraniu podstatne lepsie (pri idle iba 4,9-5,9 a pri 2000rpm 18,9), cize DPF je pekne priechodne. Stale mi tam svieti "Regeneration in DDE requested" a pamatam sa ked som este davno meral tlaky, ktore boli podobne tymto, svietilo tam "not requested", preto mi je to zvlastne...Prikladam aj screenshot, kde je zobrazena hodnota prejdenych km od regeneracie a vsimol som si, ze ta hodnota aj ked auto stoji a je nastartovane, lieta ako sa jej zachce :)
EDIT: napadlo ma, ci nemoze byt regeneracia permanentne vynutena (nasvedcovala by tomu aj ta dlhsia cesta a viac regeneracii pocas nej)? Ked som spustal vynutenu regeneraciu cez DIS, tak prvy krat po poslani poziadavky na regeneraciu sa mi DIS zasekol (ale poziadavka do riadiacej jednotky presla) a potom som ju poslal este raz...
EDIT2: Kedze mi to nedalo a stve ma ked nieco nejde tak ako ma

bol som skusit co sa stane ak s autom pojdem, ked teda pise "Regeneration in DDE requested" a svetu div sa, po par km po zahriati chlad.kvapaliny nad 75 stupnov sa po chvili hlaska zmenila na "Regeneration not requested" (regeneracia bola po celu dobu neaktivna) - takze uz som spokojny :)