... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
kubo323ci
Autor témy
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

výmena motora e46 r6 za v8 z e39

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 13:00

zdravím chalani dnes som sa neakym spôsobom dostal ku videu kde do e46 dali motor v8 no mňa by zauimalo či je možné takúto prerabku na slovensku zlegalizovat podľa tohoto linku portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?CatID=39&aid=2135 vyzerá že áno len to treba schváliť je to naozaj tak? alebo to len ja vidím tak ružovo prosím nevyjadrujte sa ku konkrétnej prerabke že sa to nedá že sa mi tam ten motor nezmestili a že musím meniť aj prevodovku brzdy a neviem čo este mňa zauima ako to dať zapísať do tp nič viac ďakujem ;-)

Dudecc
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Re: výmena motora e46 r6 za v8 z e39

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 17:46

Žiješ na Slovensku, kde sa ledva dá zapísať iný rozmer pneu.

Nedá sa to zapísať v žiadnom prípade.

PS: úryvok z textu: " výmena motora vozidla rovnakého typu v rámci jedného typového radu" logicky povedané, vymeniť ho môžeš za ten čo tam máš.
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

kubo323ci
Autor témy

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 18:48

jasne chapem no toto tu je na hovno proti npr USA tam si daju motor aky chcu a vobec nepotrebuju doklad ze aky tam maju motor a nik to neriesi je to hrozne aj ked som cital niekde na nete ze sa to da len ze to musi montovat autorizovany servis a neviem co este no :? inak by to bola peka supa mat V8 v e46tke :mrgreen:

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 19:06

nezlegalizujes lebo ti v bmw nikdy neschvalia prestavbu... tak isto keby si dal motor z 330i bez vsetkeho ostatneho tzn, riadenie, brzdy, podvozok, prevodovka, kardan, diff atd tak ti tiez nikdy prestavbu neschvalia, proste auto musi byt v takom stave ako by bola kazda ina 330i a aj to tie papiere dostanes za vela vačkovného a všimného u vyzsie postavenych ludi v bmw... mimochodom ajkeby si tento papier dostal do ruk zas nikde nieje povedane ze ti to schvalia na DI...

nechapem preco toto este niekto riesi, vymen motor a drz hubu o tom co tam mas a modli sa aby si s tym autom nikoho nezabil

kubo323ci
Autor témy

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 19:27

ja len tak nahlas uvazujem lebo e39 sa mi moc nepaci a e46 coupe je zas krasny sportak inak tu je to video co ma tak zaujalo
http://www.youtube.com/watch?v=NleX-Fzi ... ure=relmfu a co sa tyka turba z ebayu tak tomu sa mi moc nechce verit ze to dokaze zdvyhnut vykon pri 323i az na 350hp inak co sa tyka prestavby nacierno nema to kde zistit ani na STK tam sa na motor nepozera aspon pri 3 autach mi nepozerali horsie ze auto sa stava nepredajne kedze policajti pozeraju aj pod kapotu a tak by ma zauimalo ci nebude lepsia varianta tam supnut len ten turbo kit alebo kompresor

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 19:37

ak chces silou mocou dvihat vykon vymen cele auto alebo hento predaj a kup ine... nic do uprav sa ti neoplati... turbokity ktore su funkcne zacinaju na 3tis eur ale nejsu to zazraky, dobre kity pocitaj tak okolo 8tis eur

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 19:48

Pozri povie ti ako sa veci maju....to turbo je sice pekna vec (to video som nepozeral) ale pokial chces kvalitne turbo tak si zan aj zaplatis to iste aj kompresor pocitaj tak 2k minimalne neviem ake su presne hodnoty ktore garantuje G-Power kit ale 2-nasobok konskej sily to urcite nebude uz len preto ,ze aj keby to bolo mozne tak by tvoj motor len zakvilil ako prasa a zabalil to...ak chces dat vykon vyssie ako o 50koni tak by si mal pocitat aj s kovanymi vnutornostami, lebo inak budes mat akurat dragster na jeden zavod....A dalej som zvedavy kde by si nasiel nejakeho manika co by ti to aj vyladil lebo to neni len ,ze namontujes a ideme sa vozit....Tu na fore je Gusto ktory ma prsty v MMracing firme ale pochybujem ,ze ti postne svoj nazor lebo urcite mu to ani len nestoji zato aby namahal prsty..a este k tomu G-Poweru myslim ,ze aj tak robia kity len pre m54 pre m52 nie....Ale su tu aj ine moznosti pokial to myslis vazne mozno HPF alebo ESS
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

kubo323ci
Autor témy

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 20:03

ok chalani dakujem za vyjadrenie a ako som uz vyssie pisal ze len nahlas rozmyslam nechystam sa realizovat neaky projekt aj ked lakadlo to je velke no tazko zrealizovatelne a na slovensku tazko pripustne takze nevadi aj ked jeden chalan si dal ten turbo kit do hondy cca 85kW a zvysilo mu to vykon na 220koni a mal to aj na brzde za kit dal 1000e + asi 1000e na dalsie diely ako spojka brzdy a pod. tak mozno nieco na tom bude ale mate pravdu motor by stratil zivotnost a siel by srat :mrgreen:

Avenger

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 20:21

Ako som pisal ak chces vykon treba aj kovane vnutro a dalsie veci ako lepsi chladic a spol.. ak to chces mat tip a este kopu ineho .. ako pise Iceblade 8k a ides...

keby si mal 330ci tak ta ma kovane vnutro , MMracing robi G-power kity na 330ci mali tusim aj nejaku akciu 3k ale neviem ci to bolo aj s robotu asi nie...
---------------
-----------------
Doska na cibulu

kubo323ci
Autor témy

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 20:39

330 mali kovane vnutro? hmm budem rozmyslat :D dakujem :wink:

Avenger

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 20:44

z toho co som sa docital tak tu na fore tak ano ...ale ruku ti do ohna za to nedam ...sak skus si pohladat temy ohladne kompresorov je ich tu dost....

Uz tu boli taky ako ty ale nikde som zatial nenasiel pribeh auta kde by ho niekto ozaj napratal asi to vzdy ostalo len pri pokeci....

Pardon vlastne jedna e30 je tu s turbo mal som moznost vidiet je to raketa...
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Matto
Auto: e90
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 21:18

mna by zaujmalo ako je mozne ze su na sk dake e30-ky s 3,5l motorom ? to musí íst na stk dost tučna obálka aby to prehliadli ? #-o

kubo323ci
Autor témy

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 21:45

mohol by sa tu vyjadrit niekto kto ma takto spraveny motor :-)

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 22:01

Avenger napísal:
Pozri povie ti ako sa veci maju....to turbo je sice pekna vec (to video som nepozeral) ale pokial chces kvalitne turbo tak si zan aj zaplatis to iste aj kompresor pocitaj tak 2k minimalne neviem ake su presne hodnoty ktore garantuje G-Power kit ale 2-nasobok konskej sily to urcite nebude uz len preto ,ze aj keby to bolo mozne tak by tvoj motor len zakvilil ako prasa a zabalil to...ak chces dat vykon vyssie ako o 50koni tak by si mal pocitat aj s kovanymi vnutornostami, lebo inak budes mat akurat dragster na jeden zavod....A dalej som zvedavy kde by si nasiel nejakeho manika co by ti to aj vyladil lebo to neni len ,ze namontujes a ideme sa vozit....Tu na fore je Gusto ktory ma prsty v MMracing firme ale pochybujem ,ze ti postne svoj nazor lebo urcite mu to ani len nestoji zato aby namahal prsty..a este k tomu G-Poweru myslim ,ze aj tak robia kity len pre m54 pre m52 nie....Ale su tu aj ine moznosti pokial to myslis vazne mozno HPF alebo ESS

Máš pravdu, G-Power robí kity iba na M54, najlacnejší variant stojí teraz iba 1700 €.
Dotyčnému snílkovi by som však radšej nič nepredával, niekedy je lepší žiadny zákazník ako takýto, zainteresovaní vedia a dotyčný tiež.

kubo323ci
Autor témy

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 22:15

ludia su rozny gusto a za to si si mohol sam ako to dopadlo sorry bol som pozerat vela aut ale toto co si nam ty vtedy vyviedol tak ma dost vytocilo a neudrzal som sa ti nenapisat par viet :wink: moznoze to bolo az moc emotivne no boli sme strasne sklamany a urcite mi das zapravdu ze ani s tvojej strany to nebolo vsetko na poriadku :wink: a uz to neriesme

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných