... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

vymena motora benzin za diesel..

Utorok, 18. Marca 2008, 08:54

nazdar.. kamaratka kupila auto a teraz mi volala ci nebude problem ked je tam meneny motor. to som jej povedal hned ze nie.. ze na motore nesejde.. ale dalsi kamos mi v tu ranu vravi ze tam bude problem ak to je meneny z benzinu na diesel..

co vy na to? potrebujem jej rychlo poradit..

nebude problem pri prepise alebo stk? alebo ked zavedu kontrolu originality? dik za kazdy nazor.. :wink:
.

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Utorok, 18. Marca 2008, 08:58

Meniť benzín za diesel a opačne sa nemôže.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

HADE2D

Utorok, 18. Marca 2008, 09:01

OMG

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 09:05

LuCKy napísal:
Meniť benzín za diesel a opačne sa nemôže.

LuCKy
môže, len je to po<> roboty a nesmú ťa chytiť :lol:

LuCKy

Utorok, 18. Marca 2008, 09:09

slamec napísal:

JJ ale myslel som v rámci legálnych možností, nechcel som ho pomýliť.
Veď napokon sa dá všetko ale vždy je tam nejaké ALE... :lol:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
-
Obrázok
-
Obrázok

HADE2D

Utorok, 18. Marca 2008, 09:09

slamec napísal:

nazdar.. kamaratka kupila auto a teraz mi volala ci nebude problem ked je tam meneny motor. to som jej povedal hned ze nie.. ze na motore nesejde.. ale dalsi kamos mi v tu ranu vravi ze tam bude problem ak to je meneny z benzinu na diesel..

co vy na to? potrebujem jej rychlo poradit..

nebude problem pri prepise alebo stk? alebo ked zavedu kontrolu originality? dik za kazdy nazor..

MYSLIM TOTO

A POTOM ESTE PRECO SI NIEGDO KUPI AUTO GDE NIEGDO PREHODI DIESEL ZA BENZIN??? POZNAM TAKE PRIPADY ALE TO ISLO FAKT O ZAUJIMAVE KUSKY.

mayo333

Utorok, 18. Marca 2008, 09:20

...tiez ma tato otazka zaujima, ak najdem nieco viac hodim to sem, inak myslim ze ak je to dobre urobene nemal by byt problem

HADE2D

Utorok, 18. Marca 2008, 09:23

mayo333 napísal:
...tiez ma tato otazka zaujima, ak najdem nieco viac hodim to sem, inak myslim ze ak je to dobre urobene nemal by byt problem

JASNE ZE SA TO DA UROBIT AJ DOBRE ALE V TOM PRIPADE BY TO URCITE STALO VELA PRACHOV A O TOM HOVORIM ZE SOM TO UZ VIDEL ALE TO BOLI ZAUJIMAVE KUSKY. NAPR PO MARTINE CHODI JEDEN TAKY MEDVED. ALE CO SA TYKA STK POLICAJTOV A TAK TAK NEHROZI

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 09:28

HADE2D napísal:
nebude problem pri prepise alebo stk? alebo ked zavedu kontrolu originality? dik za kazdy nazor.. [b]
no,
- s STK ani nie
- na EK jednoznačne / že prečo benzín za dízel
- prepis ani nie, len nesmú na to prísť aj keď motor sa nepíše, ale druh paliva áno / vo VINku je aj motorizácia
- s KO bude tiež problém

jedine ak by si mal veľa dobrích známostí :twisted:

meniť slabší za silnejší sa po tichosti dá :lol:

LuCKy

Utorok, 18. Marca 2008, 09:28

Čomu tu ešte niektorí nerozumiete...? Jednoducho to je nelegálne!!! Urobiť sa to dá, to problém nie je ale legálne nehrozí! :roll:

LuCKy
-
Obrázok
-
Obrázok

xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo

Utorok, 18. Marca 2008, 09:37

oki, diki moc..

no, preco to spravili? ona o tom nevedela.. az teraz sa jej priznal ked maju ist prepisovat auto.. :roll:

viete ako to je.. ked chces predat auto, tak tam das co mas po ruke.. asi mu prisiel diesel, tak ho tam hodil.. jeho myslenie je tazko teraz analyzovat..

aj tak si myslim ze sa dobre oplachla.. bo ked mala ist pren, zahadne odisla spojka tak mala prist o tyzden.. vraj tam dali novu spojku.. ale uprimne.. kto vrazi do auta tolko prachov za novu spojku a potom cele auto preda za 40litrov???

je to stara bucora citroen BX.. ked mi ukazovali ako skusali ci je dobry vzduchovy podvozok tak som mrel.. :lol:
este raz dik za rady..
.

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 09:41

xtreme napísal:
oki, diki moc..

no, preco to spravili? ona o tom nevedela.. az teraz sa jej priznal ked maju ist prepisovat auto.. :roll:

viete ako to je.. ked chces predat auto, tak tam das co mas po ruke.. asi mu prisiel diesel, tak ho tam hodil.. jeho myslenie je tazko teraz analyzovat..

aj tak si myslim ze sa dobre oplachla.. bo ked mala ist pren, zahadne odisla spojka tak mala prist o tyzden.. vraj tam dali novu spojku.. ale uprimne.. kto vrazi do auta tolko prachov za novu spojku a potom cele auto preda za 40litrov???

je to stara bucora citroen BX.. ked mi ukazovali ako skusali ci je dobry vzduchovy podvozok tak som mrel.. :lol:
este raz dik za rady..
ak to ešte nieje prepísané, nech to nerobí a dá to právnikovi, ten napadne zmluvu, ktorá sa anuluje a musí jej vrátiť peniaze. možno to bude na dlhé lakte, ale treba to skúsiť a toho "hajzla" môžu ešte aj stíhať za podvod. :twisted: :twisted: :twisted:

LuCKy

Utorok, 18. Marca 2008, 10:03

slamec napísal:
ak to ešte nieje prepísané, nech to nerobí a dá to právnikovi, ten napadne zmluvu, ktorá sa anuluje a musí jej vrátiť peniaze. možno to bude na dlhé lakte, ale treba to skúsiť a toho "hajzla" môžu ešte aj stíhať za podvod. :twisted: :twisted: :twisted:

=D>

LuCKy
-
Obrázok
-
Obrázok

mayo333

Utorok, 18. Marca 2008, 12:50

odhliadnuc od toho ci sa to da alebo nie, aka je to hovadina, ze zas problem policajti a stk. vozit sa natom nebudu tak co sa do toho seru :?:

slamec

Utorok, 18. Marca 2008, 20:00

mayo333 napísal:
odhliadnuc od toho ci sa to da alebo nie, aka je to hovadina, ze zas problem policajti a stk. vozit sa natom nebudu tak co sa do toho seru :?:
:idea: je to zásah do konštrukcie auta :idea:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných