... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
slamec napísal:môže, len je to po<> roboty a nesmú ťa chytiť
slamec napísal:môže, len je to po<> roboty a nesmú ťa chytiť
mayo333 napísal:...tiez ma tato otazka zaujima, ak najdem nieco viac hodim to sem, inak myslim ze ak je to dobre urobene nemal by byt problem
HADE2D napísal:no,nebude problem pri prepise alebo stk? alebo ked zavedu kontrolu originality? dik za kazdy nazor.. [b]
xtreme napísal:ak to ešte nieje prepísané, nech to nerobí a dá to právnikovi, ten napadne zmluvu, ktorá sa anuluje a musí jej vrátiť peniaze. možno to bude na dlhé lakte, ale treba to skúsiť a toho "hajzla" môžu ešte aj stíhať za podvod.oki, diki moc..
no, preco to spravili? ona o tom nevedela.. az teraz sa jej priznal ked maju ist prepisovat auto..![]()
viete ako to je.. ked chces predat auto, tak tam das co mas po ruke.. asi mu prisiel diesel, tak ho tam hodil.. jeho myslenie je tazko teraz analyzovat..
aj tak si myslim ze sa dobre oplachla.. bo ked mala ist pren, zahadne odisla spojka tak mala prist o tyzden.. vraj tam dali novu spojku.. ale uprimne.. kto vrazi do auta tolko prachov za novu spojku a potom cele auto preda za 40litrov???
je to stara bucora citroen BX.. ked mi ukazovali ako skusali ci je dobry vzduchovy podvozok tak som mrel..![]()
este raz dik za rady..
slamec napísal:ak to ešte nieje prepísané, nech to nerobí a dá to právnikovi, ten napadne zmluvu, ktorá sa anuluje a musí jej vrátiť peniaze. možno to bude na dlhé lakte, ale treba to skúsiť a toho "hajzla" môžu ešte aj stíhať za podvod.![]()
![]()