... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

srsenvilko
Autor témy
Auto: bmw e46
Kraj: Košický

VYmena kablovacky e46

Nedeľa, 28. Marca 2010, 10:51

caute maniaci...nema niekto skusenosti s vymenou kablovacky v e46 320d vnutornej......ci je predok motorovej casti odpojeny od vnutornej alebo ci to je super tazke lebo na e30 som to menil bezne ale tuna neviem......ide o to ze som mal predtym 46 s dsc ,vyhrievane sedadla ,pdc,navi,menic, 4 okna,a tieto veci mi aj ostali......teraz som kupil druhu a ta nema nic iba 2 okna....takze by som chcel tu kablovacku vymenit hlavne vnutro aby som mal vsetko pekne naspat...ten zadok ma nezaujima lebo to bude lahke skor ako je to pod pristrojovkou ci sa da vybrat a tak a hlavne ked nove ma asc a dam tam vsetko zo stareho ci bude fungovat dsc.....malo by nie?senzory mam tiez......takze vam dakujem za kazdu radu....hlavne ci sa to da rozpojit....motor a vnmutro dik :idea: :idea: :idea: \:D/

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: VYmena kablovacky e46

Nedeľa, 28. Marca 2010, 21:01

tak ci onak vecsinu toho co chces menit/dorabat ma pod palcom lichtmodul, cize prehodit elektrinu zadnych okien a len chybajuce kable dotiahnut. to iste by som povedal ze s vyhrieavanim a tak dalej, ku vypinacom nemusim tahat dalsie kable je to zbernicovy system u e46, najlepsie ti odpise nato alfi, ma to prekumane ;P
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných