... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
viktor31 napísal:Co vsetko vlastne byva zahrnute v tom samostatnom poisteni?Preplatenie z PZPčka je ale taká lotéria fakt. Akože reálne v koľkých prípadoch zo sto sa ti stane, že nájdeš vinníka, respektíve sa ti ho možno podarí dobehnúť a aj zastaviť? Oni dobre vedia prečo si to tak nadstavili. Keď chce mať človek istotu tak fakt musí potom riešiť cez to samostatné poistenie, to už je potom o inom

Ja teda by som nemal potrebu sa pustat do takychto veci lebo si ani neuvedomis v nejakych veciach by ste sa s "vinnikom" nemuseli zhodnut a je problem jak svet vonku cize toto si treba dost dobre premysliet, ze ci do toho pojdes alebo nie, radsej potom si uzavriet samostatne poistenie, dnes uz je kopa moznosti, ja som si dal urobit v hornete a ked sa nieco nahodou stane tak aspon nemusim toto robit co ty pises ze hladat niekde nejakeho vinnika behat
 Ja teda by som nemal potrebu sa pustat do takychto veci lebo si ani neuvedomis v nejakych veciach by ste sa s "vinnikom" nemuseli zhodnut a je problem jak svet vonku cize toto si treba dost dobre premysliet, ze ci do toho pojdes alebo nie, radsej potom si uzavriet samostatne poistenie, dnes uz je kopa moznosti, ja som si dal urobit v hornete a ked sa nieco nahodou stane tak aspon nemusim toto robit co ty pises ze hladat niekde nejakeho vinnika behat