... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

kvako
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Výber brzdových kotúčov + platničky

Pondelok, 12. Mája 2008, 11:18

Ahoj,
prosim poradte, odišli mi predne kotuče, no stáva sa po pár okruhoch :D. Poradte čo mám nahodiť ako náhradu. Doteraz som mal origin BMW kotúče + keramické platničky ale nerobí to dobrotu. PrečO? únava materiálu platničiek spravila to, že sa v prehriatí ulomila malá čiastočka a tá zapadla medzi platničku a disk, v reale nemozne, kamen by uletel, ale kedze keramicky ulomok je pekelne tvrdy, spravil mi neskutocne zarezy do kotuca.

Preto ak mate skusenosti so sadami resp. so single vyberom brzd poradte. Hlavne, predom pisem ze neinvestujem 80000,- do brzd to si dam origin BMW radej, ktoresu inak vraj tiez skvele.
Voz: BMW E36 M3 236KW rok 1998. dik.
BMW M3 E36 236kW (1997)
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Diablo

Pondelok, 12. Mája 2008, 21:05

brzdy čakajú aj mňa na mojej M3. V budúcnu tam určite budem dávať niaky kit zrejme od AP racing. Ale zatial zrejme kúpim origo kotúče a možno Textar platničky. Originál BMW dáva na M3 platničky Juridy, ale strašne špinia disky, po prejdení 10km mám kolá čierne :D tak vyskúšam asi Textary
ola ola emtroáááá

lupo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 12. Mája 2008, 21:07

http://www.marijan.cz/ajindex.html

v SR ich predava Motortech...
955 CT-S

Diablo

Pondelok, 12. Mája 2008, 21:13

lupo napísal:
http://www.marijan.cz/ajindex.html

v SR ich predava Motortech...

je to v podstate kópia AP, za velmi rozumnú cenu, ale stále je to len kópia.
Štvor piesty sú ževraj bez problémov, chalani to majú odskúšané na vrchárskych aj rally autách a fungujú super.

A keď sa pozrete do obchodných partnerov BMWKLUBu SK zistíte, že členovia klubu majú u tejto firmy celkom slušnú zľavu. :wink:
ola ola emtroáááá

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Utorok, 13. Mája 2008, 07:39

Nejake brzdy na M3 sa najdu aj v mojom externom sklade odvcera...
kotuce ale ee....

kvako
Autor témy

Utorok, 13. Mája 2008, 08:18

jo AP racing mi uz doporucovali Kity, ale ja osobne sa v tom nevyznam, mam dost dobreho poradcu :D ale je to fakt tazke. A sam kombinovat nechecm, viem co mozu robit dve veci neotestovane, teda platnicka jedna a kotuc druha, najlepsie su kity lebo su spolu otestovane.
To ze sa seru disky na to kaslem, aj tak auto umyvam cca kazdych 7 dni takze to sa umyje, mne skor ide o to aby to FUNGOVALO a nemusel som kupovat kotuce zas o pol roka, vsak nekradnem :cry:
BMW M3 E36 236kW (1997)
Obrázok

kvako
Autor témy

Utorok, 13. Mája 2008, 08:20

chcem tam dat zatial nieco "normalne" a potom ked si naspori kupim nieco faktdobre ako napr. Ap-čka. Najprv sa musim zahojit z kupovania auta , nemozem moc rozhadzovat ale tie brzdy su nutnost.
BMW M3 E36 236kW (1997)
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných