... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Napster050 napísal:neboj, ten motor sa kvoli otačkam nerozpadne.... ten sa rozpadne skôr na iné veci
Napster050 napísal:Ak myslis to, ze sa v niektorych pripadoch v interieri odliepaju od plechov a nedrzia - od dveri, stlpikov atd... to som si uz poriesil. Ci ake plasty myslis ?všetky plasty sa tam rozpadnú... lebo bmw asi šetrí na plastoch alebo neviem...
na fabii všetko drží a na bmw čoho sa chytíš po 10 rokoch ti ostane v ruke.
Napster050 napísal:nie, vobec nemam na mysli interier... ale motorove plastove časti... kadejake trubky, kolena, uchyty... sa na to pozrieš a sa to zlomi.
... a posrane egr z plastu pre zmenu radšej zhorí
Milosss napísal:Ahoj, ano v DE, do prace chodim po dialnici. 3100 je presnych tachometrovych 180A nebude náhodou 120 kW 4valec ešte klasické 120d M47 v E87? Skôr ma zaujíma tá dlhá diaľničná jazda pri 3100 otáčkach, vtedy už tá 120d ide snáď 170, to jazdíš v DE či kde sa dá aspoň pár km v kuse na SK jazdiť touto rýchlosťou, aby som sa bál o poškodenie motora?
Napster050 napísal:120kw su M47. Podla mna tie motory musia byt super, kedze tu v okoli tie e87 pred facelift ich jazdia fakt mraky este stale... Je to najcastejsie starsie auto, ktore vidavam.nepíše aký má ročník takže neviem... M47 sa samozrejme problém s EGR netýka, ale to ostatné si myslím že áno...
naposledy som zlomil na E92 uchyt na AUC sensor a to som sa ho ledva chytil.
Napster050 napísal:všetky plasty sa tam rozpadnú... lebo bmw asi šetrí na plastoch alebo neviem...
na fabii všetko drží a na bmw čoho sa chytíš po 10 rokoch ti ostane v ruke.