... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
RALF
Autor témy
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

volnobezne otacky

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 01:55

no tak mam taky problem co som si tu uz vsimol ale trochu rozdielny, nedrzi mi volnobezne otacky ale len ked idem, napriklad na 3000 a vyradim rychlost, pri klesani sa nezastavia a klesnu az dole, zvyknu sa vratit hned ale casto auto zdochne a za jazdy prestane fungovat servo a brzdy, neprijemna situacia, na stroji to chybu neukazalo lebo po nastartovani drzi normalne, len pri klesani z vyssich to robi trable, co s tym moze byt, mechanik sa na to kukal a nevedel s istotou povedat, len tolko ze nech vymenim volnobezny ventil ale najst len tak na slovensku na is sa mi nedari, co setko musi pasovat? aj kalibracne cislo?? ci jak?
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

killian
Kraj: Bratislavský

Re: volnobezne otacky

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 12:42

RALF napísal:
no tak mam taky problem co som si tu uz vsimol ale trochu rozdielny, nedrzi mi volnobezne otacky ale len ked idem, napriklad na 3000 a vyradim rychlost, pri klesani sa nezastavia a klesnu az dole, zvyknu sa vratit hned ale casto auto zdochne a za jazdy prestane fungovat servo a brzdy, neprijemna situacia, na stroji to chybu neukazalo lebo po nastartovani drzi normalne, len pri klesani z vyssich to robi trable, co s tym moze byt, mechanik sa na to kukal a nevedel s istotou povedat, len tolko ze nech vymenim volnobezny ventil ale najst len tak na slovensku na is sa mi nedari, co setko musi pasovat? aj kalibracne cislo?? ci jak?

neviem ci ti to pomoze ale toto mi presne robilo, ked som mal pridrety klimakompresor, resp elektromagneticka spojka bola na odchode. Velky odpor kompresora zhasol motor cez klinovy remen.

RALF
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 12:55

a vyriesil si to bez menenia volnobezneho ventilu jo?
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

killian
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 15:57

RALF napísal:
a vyriesil si to bez menenia volnobezneho ventilu jo?

ano, dal som dole remen z kompresoru :lol: Pisem ti to len ako jednu z viacerych moznych pricin

RALF
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 16:12

dik
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 32 neregistrovaných