... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
pegass325
Autor témy
Auto: E34 525TDs
Kraj: Žilinský

VIN kód (nesedí s tým čo v aute v skutočnosti je)

Streda, 17. Marca 2010, 12:26

Zdravím vás. Nedávno som zistil (pomocou vin dekoderu), že mi nesedí motor s tým, ktorý v skutočnosti v aute je. Resp. sedí, že je to E30, 316i, motor M40, sedan, prevodovka manual a tak podobe, ale podľa môjho vin by som mal mať v aute motor s katalyzátorom a mám bez katalyzátora....to znamená, že je tam motor vyrobený v inom roku, tým pádom je tam aj iná RJ, no proste karoséria podľa vin OK, motor a elektronika iná.
Auto je kupované z bazaru, dovoz z talianska....v technickom je zapísané ako bez katalyzátora, podľa emisnej je to tiež auto bez katalyzátora, dokonca má spravenú aj kontrolu originality a technickú. Takže to vyzerá, že všetky doklady boli zmanipulované a dnes nám povedali, že auto najbližšie určite neprejde STK.

Chcel by som vás touto cestou poprosiť o radu, čo by s tým bolo možné spraviť po právnej stránke, nakoľko skúšať nejakými podvodmi prejsť technickou asi nie je moc dobrý nápad. Auto máme necelé 2 roky.
BMW E34 525TDs '92, 1,5BAR+CHIP (STN Customs)
BMW E30 316i + LPG, '90
ex BMW E39 525tdsAT, '98

------------------------------------
Obrázok

alfi666

Re: VIN kód (nesedí s tým čo v aute v skutočnosti je)

Streda, 17. Marca 2010, 12:42

Po pravnej stranke?.. akoze koho chces zalovat? :)

Ja ti to poviem takto... s 20 rocnym autom cez STK neprejdes bez toho aby si nedal dakomu nieco do vacku... cize nechapem naco riesis taku banalitu ako je VIN dekoder ktory sa inak moze aj mylit....

Ked mas v technicaku , ze auto je bez katu a mas motor bez katu, tak toto bude tvoj najmensi problem na STK ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Streda, 17. Marca 2010, 14:09

STK neni problém aj keď tam budeš mať vinko s tanku a motor s vrtuľníka.Nerieš,nevrtaj do toho,dopadne to tak že ti nahodov zoberu TP.pokial to ide,jebať na to.

pegass325
Autor témy
Auto: E34 525TDs
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 18. Marca 2010, 12:33

tak pardon, som sa zmýlil. V technickom je auto zapísané ako s auto katalyzátorom, to sedí aj s VINkom ...ale v skutočnosti je bez. A to je problém, pri emisnej idú podľa TP a to im nesedí, kedže to nemá kat. Ešte to pozerali vo svojej databáze a vraveli, že áno, má to mať kat. a že to kontrolou neprejde.
BMW E34 525TDs '92, 1,5BAR+CHIP (STN Customs)
BMW E30 316i + LPG, '90
ex BMW E39 525tdsAT, '98

------------------------------------
Obrázok

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 18. Marca 2010, 13:00

Tak dojdi do PD. ak to tam nevieš vyriešiť a bude.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných