... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
xtreme napísal:kks co mi tak smrdi z huby? hehe..
kks chlape mas nekompromisne presviedcacie taktiky.. kluce do ruky a .. pozrieme tu 36tku![]()
![]()
![]()
Helldiver napísal:Musim s chalanmi suhlasit, ze na tuning je lepsia E36, E34 je taka klasicka limoska a k nej sa proste tuning fakt moc nehodi. 2.5 urcite na zaciatok silna nie je uz len preto, ze zospodu je to hlavne bez vanosu (hovorim o M50 motore), celkom mrtve.
xtreme napísal:no jo, preto chcem vanos.. no newim ale vyzera to tak ze predsa kuknem radsej tu 36tku..
nemate nejake tipy? dajte ak ste videli dakde nieco zaujimave..
Helldiver napísal:Ak E36 tak jednoznacne s M52 motormi, takze 323i alebo 325i (320i ak jazdis pianko), lebo toto je asi jedina podstatna vyhoda co ma E36 oproti E34:)) Byt tebou tak sa popozeram po nejakej peknej 323i alebo 328i coupe.
Helldiver napísal:Lebo v tom pripade ti to nebude zrat o moc menej ako E34, skoro vobec... M52 ma vyhodu prave v tom ze 323i ide lepsie ako 325i aj napriek papierovo nizssiemu vykonu, pritom papa o dost menej, ma hladsi chod a je lahsi (hlinikovy blok), 328 potom pri zrovnatelnej alebo len trochu vyssej spotrebe ako 323i poskytuje uz celkom jasnu vykonovu (hlavne krutakovu) prevahu nad 325i... M52 su velmi dobre motory a prave toto je najpodstatnejsi bod k dobru pre E36, inac fakt moc neviem.
xtreme napísal:mnoo.. 270 tis. km je sice uz dost, ae ak bolo o to auto starane, tak nwm.. wed sa to tu omiela stale dokola.. cem auto kolo 2tis eur.. a za tu cenu nemozem cakat zazraky..