... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Zajo napísal:Skusal som to, nepomohlo. Na jednom polskom fore som nasiel tento obrazok, k nemu tam jeden pisal nech si vymenim bateriu v kluciku. Ale to je asi blbost. Auto snad nemoze umret za jazdy. To cerpadlo som neskusal pocuvat. Dnes to odtiahnem a zajtra sa zisti co to je. Ja sam sa v tom este nevyznam.
BlackMW napísal:ked ti nechyti imobilizer, nedovoli ti nastartovat, ale ked uz ti motor bezi, tak ti ho urcite nevypne.
no vyzera to ze nemas stavu, prve cekni to cerpadlo,
ked das dole lavicu mal by si pocut ako bzuci, ale bzucat bude iba pocas startovania..
ked nebzuci, skontroluj poistku Kraftstoffpumpe, ak je ok, napoj cerpadlo napriamo ci ide..
Zajo napísal:No ked mi odislo cerpadlo tak to je velmi zle. Nemoze to byt daco s olejom? Myslim ze mi nezhasina kontrolka, a motor uz dhlsie pluje von olej zo strany jak su zvody. To je len dake tesnenie. Tak ci tak toto sam nedam, dnes to odtiahnem a zajtra sa mi na to pozru a dufam ze to bude len daka blbost.
pepo286 napísal:no, uz tu niekto riesil problem ze mu auto cca po kilometri vyplo a musel znova startovat ... a bolo to tym ze blbol imobilizer
ale v tomto pripade by som ako prve asi skontroloval ci sa ti do nadrze (napr. nekvalitnym palivom) nedostala spina a neupchala ... alebo potom to cerpadlo
BlackMW napísal:no to pochybujem ze bolo origo EWSo, to muselo byt nieco dorabane..
a to by som sa pekne podakoval niekomu sekerou ak by som este mohol keby pri predbiehani to vypne..
saci vankus s plochou 20 cm^2 sa ti neupcha na supu..
pepo286 napísal:by si sa divil co dokaze spravit jedna full nadrz plna napr. kovovych lupin na nejakej 'znackovej' benzinke ...