... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Matto napísal:Zdravím,
mám menši problém brzd. strmen sa mi opiera o elektrón a chcel by som sa spýtať ci by som zo strmeňa nemohól zbrúsiť tak 2 maximálne 3 milimetre dole z vonkajšej časti jedná sa iba o vrchné a spodné časti strmeňa, ovplyvnilo by to funkčnosť bŕzd alebo by vzniklo dáke pravdepodobné riziko?
nechce sa mi predávať a kupovať dalšie disky...
Matto napísal:Zdravím,
mám menši problém brzd. strmen sa mi opiera o elektrón a chcel by som sa spýtať ci by som zo strmeňa nemohól zbrúsiť tak 2 maximálne 3 milimetre dole z vonkajšej časti jedná sa iba o vrchné a spodné časti strmeňa, ovplyvnilo by to funkčnosť bŕzd alebo by vzniklo dáke pravdepodobné riziko?
nechce sa mi predávať a kupovať dalšie disky...
Matto napísal:no našiel sa dalši inteligent však gusto? dá sa to napísať aj normálne ze to neni dobre riešenie čo ma napadlo, som si myslel že fórum je od toho aby tu človek dostal radu ale keď mu tu píšu dementi ako tuto kolega tak to tu stráca význampeace
Za odpovede ďakujem radšej s nimi nič robiť nebudem
S.a.L.L.y napísal:ja by som do strmeňa nerušalveď brzdy su zaklad na aute... a ako nechapem čo tam maš za porsche strmene alebo čo? ja mam v predu 4-piestik zo sedmice, kotuče 324mm a vojdu na chlp na 15" original bmw disk... na 17" mam rozširovacie podložky lebo je tam nahovno ET a lúče sa trú o strmeň