Nedeľa, 19. Septembra 2010, 11:54
Takze mal som ten isty problem. Prestalo mi ukazovat stav paliva. Bol som v BMW v BB (asi tam uz nepojdem nikdy a nikoho tam ani neodporuciim) a povedali mi, ze mam zle budiky. Vymena budikov cca 500€. Kupil som niekde tu na fore za 100€ a vysusal tie a vsetko bolo v poriadku. Bol som s autom u jedneho vo vedlajsej dedine a povedal mi, ze mu vyhadzuje dlhodobu chybu senzor v nadrzi. Kamarat, ktor ma E39 (mal E36ku) mi pomohol. Zhodili sme sedacki a ukazal mi, kde je plavak a na nom som nasiel odtrhnuty kablik. Presne ako pisali v uvode. Tenke ide na plavak a odpor si nepamatam, ale viem ze bol maly (moze byt od spominanych 20 do 200ohmov). Zaletoval som a bolo to OK. Teraz mi rucicka neukazuje stav paliva, lebo mam zly motorcek (bude opravovat Airbone) ale palubny pocitac mi ukazuje dojazd a vsetky tie veci o spotrebe. Takze plavacik funguje a je to v poriadku. Moja rada, najskor plavak, potom budiky a az potom triesit, ci ide stava do toho vsetkeho. Opravoval som to asi tak mesiac dozadu
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´