... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

baworxd
Autor témy
Auto: 330xd
Kraj: Banskobystrický

tlacidla na palubovke

Sobota, 16. Júla 2011, 22:18

caute

daval som tachokruzky na e46. odsroboval som najprv tie 2 horne skrutky, vybral cely ten blok, odpojil od kablov, doma som odsroboval dalsie 4 sroby a oddelil plexi od palubaku. kruzky sli v pohode nacvaknut. vsetko prebehlo v pohode,zatvoril som to,zasroboval,zapojil. samozrejme vsetko sa vynulovalo. odskusal som aj rucicky,vsetky funguju. akurat mam problem s tym ze tie 2 gumove knofliky nefunguju. ak sa nemylim, ten napravo je na nulovanie KM a ten nalavo ? skusal som stlacat oba ale nereaguje to ? predtym mi to slo ale pouzival som len ten napravo ked som chcel znulovat kilometre.

neviete kde moze byt problem ? zle som to zlozil alebo ? ked knofliky stlacam tak idu dovnutra pekne ale nepocut ziadne zacvaknutie. tusim ze ten napravo sa da krutit aj do stran.

dakujem velmi pekne

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Kraj: Košický

Re: tlacidla na palubovke

Nedeľa, 17. Júla 2011, 10:32

airborne tusim raz niekde pisal ze pri rozoberani tam vacsinu ludi ulomi nejaky citujem "kokotizmus". Takze asi si to ulomil.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 17. Júla 2011, 13:53

jj, u e46 budikov - ked tahas vonku predny kryt. Vnutri na tlacidlach su male vystupky ktore stlacaju mikrovypinace. tym ze sa povytahuju vonku, tieto srandy su velmi jemne a zlomia sa. Da sa to poriesit - niekde na nete je navod ako to opravit provizorne namotanim a vyhnutim tvrdeho dratu na tuto tycku vovnutri, ktora nahradi chybajuci kusok (velmi idealne je pouzit sponu na spisy a z nej to vyrobit). Uz som to robil viackrat a bolo to ok.....

michaltt

Nedeľa, 17. Júla 2011, 22:18

vies sem hodit video ?
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 17. Júla 2011, 22:44

michaltt napísal:
vies sem hodit video ?

video??? #-o

Jedine ze si vezmem dovolenku a nejake ti spolu tuto s reziserom natocime.... :smile:

Ander, a dze byva toten gogle?

tu:

http://forum.e46fanatics.com/showthread ... ter+repair

michaltt

Nedeľa, 17. Júla 2011, 22:50

haha, dik fest ;) pisal som z telefonu, teraz som za pc a usetril si hladanie. idem aj ja nahodit tacho takze predpokladam ze to odjebem tiez :mrgreen:
Lowered wagon - pribeh

Hoky
Auto: BMW 320d/100 kW
Kraj: Nitriansky

Piatok, 22. Júla 2011, 14:33

Alebo to chalan zle zložil a tie výstupy na kolíkoch nedosadajú na tie tlačítka na plocháči. Mne sa to tiež už stalo, lebo zložiť to zloží aj tak, len potom to samozrejme nefunguje. Treba rozobrať a pozrieť polohu kolíkov....
BMW E46 320d/100 kW ( 04/2000 )

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných