Zdravim.. Chcel by som sa opytat, ci niekto neviete, ako je oznacena tato farba v SVK technicaku.. Chcem kupit M-kovy naraznik na moju cerstvu E46, a predajca vie len ze to je "Titan silver metalic", co mi podla fotky aj sedi, ale nerad by som sa odrbkal a kupil pouzity a musel ho striekat... Thx za rady..
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead... True story..." --> BMW 320d E46 110kW <-- Ex: Citroen Xsara coupe 2.0 HDi 66kW
pozor, farby v SVK technicakoch su ciste bludy, respektive oni tam tie farby davaju podla ich 'prevodnika'.. nazov farby nema vobec nic spolocne s nazvom z tovarne
pozor, farby v SVK technicakoch su ciste bludy, respektive oni tam tie farby davaju podla ich 'prevodnika'.. nazov farby nema vobec nic spolocne s nazvom z tovarne
Môžem potvrdiť. Ja som mal E46-ku tiež Titan Silber a v techničáku som mal napísané "šedá"
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Hehe a to Kalahari ma inu pieskovu bezovu ako Sahara? Podla mna by to mali aj podla toho odlisovat a este navyse nosit so sebou vzorkovnik, aby si to mohli porovnavat, ked Ta uz nemaju za co dodzubat..
@ voMacK: uz som to nasiel, je to velkym v motorovej casti na vodicovej strane na hrnci napisane.. Thx anyway...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead... True story..." --> BMW 320d E46 110kW <-- Ex: Citroen Xsara coupe 2.0 HDi 66kW