... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peped napísal:jo carly som videl okolo 45e tusim.. + appka tiez tak nejak..Ten Torque neviem najst na appstore. Su tam vseliake torque ale iba s privlastkami a samotny som nenasiel nijak.
Tiež mam ten 1,5 ale chcem si objednat od carly 2 gen., s nou sa da aj kodovat :)
josep napísal:jednorazove zakupenie appky..Ale to platis za cely cas jednorazovo za appku alebo kazdy mesiac?
Peped napísal:Ten Torque neviem najst na appstore. Su tam vseliake torque ale iba s privlastkami a samotny som nenasiel nijak.
Tiež mam ten 1,5 ale chcem si objednat od carly 2 gen., s nou sa da aj kodovat :)
Peped napísal:no myslym ze som to skusal a pokial to nieje carly jednotka ale len ten elm327 tak ti to nepojde tak ci takDiky pozriem to.
Ja som dostal take male cd-cko, ale doslo poskodena ta vrstva a nechce mi to zobrat comp.
To carly som videl tiež za 45€, a soft pokial nedas pro verziu, stoji necelych 15€. A tam by sa malo dat kodovat, pustilo ma tam aj nacitalo ale nevelo to tam vpisovat že nemam tu 2gen a že ked si ju kupim to pojde.
Peped napísal:Jeej diky :) Mas to u mna, poskusam. Ja som chcel prave to carly ale este uvidim lebo zacinam s Ncsexpertom, tak mi to hadam pojde.
Dobra vecicka to moze byt vies si odmerat
0-100 :) alebo ine volovinky nepodstatne kukat :). Taka zabavka a rychla diagnostika na to dobre posluzi aj ta elm327.
Stanislav napísal:jednorazove zakupenie appky..
pribalena bola tiez plna verzia na DVD, ale je kusok starsia ako je dostupna na obchod paly
ice.blade napísal:Zaplatis na google play nasledne si zaplatis za odblokovanie par zamknutych funkcii a cakas kym nedoprogramuju dalsiu zamknutu funkciu ktoru si zas musis kupit :-)