davat dole to urcite nemusis. mna o tom ubezpecovali ked som kupoval na auto tazne. o 3 tyzdne bolo aute. ;(
druhe afto som kupil uz s tym. je to fabricke od westfalie. ako pochybujem, ale mozno by klucik navzajom pasoval. nahoda je blbec, ked budes niekedy v ba s autom mozme vyskusat.
moje auto ma taku specialitku, ze tazne z vyroby a neni zapisane v tp. ti mantaci na evidencii ked vyplnovali technicky sa im nechcelo alebo to prehliadli a nezapisali mi to tam. ja ich je...m, nepojdem tam znova odstat radu na cely den aby mi to zapisali dodatocne.
dnes som sa dozvedel ze floydi mi za tazne mozu kludne zobrat technicak. aj ked je to z fabriky. dokonca je to tym padom este vacsi pruser, lebo tym ze je to na aute od novoty, nemam samozrejme fakturu, ani typovy doklad nic. je to skratka v <>.
poradili mi aby som zasiel na mestky urad -dopravu a posteklil uradnikov aky mi to zapisali. potom na stk a potom k policajtom.
parada. min 2dni dovolenky nutne.
sikovni zemocnik ti vie otvorit akykolvek zemok takze ho popros ze sa musi zohnut alebo klaknut a otvori ti to do 5 sekund a potom ti mozno aj ten kluc dokaze vyrobyt
E36 323i Touring 170PS,245NM (1999) v ///M pakete ex - E34 540iA sedan 286PS,400NM (1994) v ///M pakete na Tatrydonaucupe Pezinska Baba 2:44:62 ex - Daewoo Tico upravene ex - E36 318is coupe (1997), ex - MB 124 2,6i, ex - VW Golf II
sikovni zemocnik ti vie otvorit akykolvek zemok takze ho popros ze sa musi zohnut alebo klaknut a otvori ti to do 5 sekund a potom ti mozno aj ten kluc dokaze vyrobyt
No otvoriť by to nem-problém ani pre mna..., ale klúčika niet.. Aĺe ako tu už niekto písal..., skúsim sa v pondelok popýtať v zámočnictve či by boli taký ochotný...