ma niekto skusenosti s takymto tlmicom s dvojrurou od TA-Technix? Rozmyslam nahodit na e90 320d nejaky krajsi vyfuk/hlavne kocovku..kedze na diesli necakam ziadnu zmenu so zvukom, ide cisto o vzhlad, preto sa neoplati ist asi do 2x drahsieho BMW Performance.. :)
Cital som nejake nemecke fora, vraj vyfuk sa lahko montuje a pasuje..avsak samozrejme ako na kazdom fore su vsetci zastanovia len orignal bmw dielov, tak by ma zaujimalo, ako to je s kvalitou ta technix (nemyslim cisto ich sportove podvozky)..ked vidim tam teraz na mojom aj povodny seriovy vyfuk a je uz chyteny sem tam hrdzou a dokonca ta koncovka uz neni nejaka pekna chromova, ale akoby obkvytnuta vnutornou hrdzou dokola pri konci zospodu, a to ma len 5 rokov..
na diesli ti to prezije auto, kedze je to nerez, vsetky tie aftermarket tlmiče su zhruba na stejnej kvalitativnej urovni, vymena je samozrejme plug and play, novy za stary ak mas prachy a chces ist do toho, tak smelo
mne osobne vsak tie 76 mm rury pripadaju nechutne hrube
tak ale zasa je to hrube ako original performance vyfuk, nie je to teda nejaka tuningova extra hruba rura ako z dela a maju aj so zaoblenymi koncami, co myslim opticky to trochu zmensi..snad, musim si to premerat