... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: SWAP MOTORA

Pondelok, 22. Decembra 2014, 22:48

Potom to uz len treba dat spravit... :wink:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Rudes330ci
Autor témy
Auto: BMW 330CI
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 13. Septembra 2015, 13:53

Zdar kolegovci :D oživujem tuto temu koli swapu motoru za V8 ....ma niekto skusenosti po preswapovani motoru ako je to u STK a EMS???lebo pravdepodobne to bude podla papierou 318i ...a ieste dalsia vec ked ma stopnu pani zakona a pri kontrole zbadaju ze je to 318i a policajt bude vediet rozoznat zvuk 4valca a V8 mozem mat aj tam hned od nich pojeby???bol by som rad keby mi na toto odpise clovek ktory ma uz swap motora neaku dobu a mal uz stym ake take historky :D zakujem vam zatial klubaci :D

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 13. Septembra 2015, 18:44

Ja si myslim, ze ak to policajt zisti, tak ta nepo...be, len ti s usmevom zoberie papiere, a nitriansky este radsej aj rovno spz.

upir156
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 13. Septembra 2015, 19:15

A nedajbože sa staneš účastníkom nehody, potom Ti bude asi jasné, koho dobre posúložia. :mrgreen:

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 14. Septembra 2015, 08:34

Rudes318 napísal:
zdravim kolegovci chcem sa iba spytat aky ma mat chod dobreho motora ked je nastartovany motor a otvorim veko na dolievanie oleja alebo povytiahnem rysku??? mne pri otvorení veka vypluva olej a tazko sa otvara lebo je tam podtlak a nedrzi mi otacky sprava sa ako keby ma skapat...a to iste roby aj ked vytiahnem rysku odfukne si a skapina...pomoc nwm ci je to dobre ci zle...diky za skoru odpoved

ano, po otvorenie viečka zacne tahat falosny vzduch, je to ako keby si mal derave sanie, preto to skapiňa :thumbup:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Nedeľa, 27. Septembra 2015, 14:13

Až také strašné to s V8 swapom nieje. Policajt ti na mieste nemôže nič ak ti to auto nehučí ako keď máš len zvody. STK, EK sa samozrejme dá prejsť, treba tam mať známych. Ak M60 / M62 chceš do E46, tak to je zložitejšie, lebo olejová vaňa nebude pasovať. Máš 2 možnosti; prvá je, že si vaňu vyrobíš. Ak nechceš vyrábať, dá sa kúpiť na allegre za 100€. Neviem ako to je s brzdovým posilovačom, možno ho budeš musieť premiestniť. Potom musíš kúpiť väčší chladič, el. vrtuľu, vyrobiť si držiaky motora, vyrobiť si výfuk, dopasovať diff a kardan, atď atď. Brzdy niesú až také akútne, 318 má celkom slušné brzdy, no časom predné brzdy z 330 i/d nezaškodia.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných